Overloon het succes van 2020, was er dit jaar weer op zaterdagmorgen 20. augustus De Lónse Kinderkleedjesmarkt, dit was weer op het schoolplein van Josefschool.

Wat een gezellige drukte was het afgelopen zaterdagmorgen op De Lónse Kinderkleedjesmarkt op het schoolplein van de Josefschool in Overloon. Door de kinderen werden van thuis meegebrachte spullen verkocht op hun kleedjes: speelgoed, boeken en kleding. Die vanaf klokslag 11.00 uur van start mocht gaan. Onder een stralende zon probeerden de kinderen hun eigen spulletjes te verkopen. De initiatiefnemers van De Lónse kermis zorgden voor een leuke en lekkere verrassing voor de kinderen. Een zeer geslaagde zaterdagmorgen voor de kinderen, ouders, opa's, oma's en het met dank aan de ouders en de commissie van de Lónse Kinderkleedjesmarkt.

 

COMPLIMENTEN

Al met al bracht een gezellige sfeer, in combinatie met mooi weer, deze dag tot een groot succes. De initiatiefnemers van de Lónse kermis kunnen zeer tevreden terug kijken. Er waren 21 aanmeldingen, aangezien dat er nog mensen op vakantie waren en op het laatste moment zich nog aan aanmelden voor de Lónse Kinderkleedjesmarkt. De Lónse kermis zullen zeker bekijken om dit volgend jaar weer op te zetten, lof was er in ieder geval genoeg, dat bleek wel toen ik een rondje maakte over het schoolplein.

Meer informatie vindt u op de website van de De Lónse Kermis https://delonsekermis.nl/ of op facebook https://www.facebook.com/delonsekermis/ en op instagram https://www.instagram.com/delonsekermis/