SSS'18 BSV Limburgia 10-09-2017

SSS’18 heeft na de 2-1 overwinning op BSV Limburgia nog alle kansen op voortzetting van deelname in de strijd om de KNVB beker. In een wedstrijd die werd gekenmerkt door veel strijd en inzet van beide kanten was SSS’18 de gelukkige winnaar door een treffer in de laatste minuut van de wedstrijd. SSS’18 begon de wedstrijd met een gelijkwaardige inzet als de tegenstander uit Brunssum maar moest naarmate de eerste helft vorderde het initiatief meer en meer overlaten aan  Limburgia. Hoewel dit weinig opgelegde kansen opleverde voor de Brunsummers, moest keeper Kevin van de Berg voor rust enkele malen kordaat ingrijpen om met een brilstand de rust te kunnen bereiken.  Na de rust kwamen Thomas Botden en Frank Hendriks in het veld voor Koen van Bree en Bart Beckers en startte SSS’18 met meer overtuiging en verzorgder voetbal. Dit leidde direct na rust tot een grote kans van Stan Venhuizen, die met een kopbal dicht bij de openingstreffer was.  In de 51 ste minuut werd de spits van SSS’18 Bas Joosten gelanceerd door een dieptepass van Frits Lucassen, maar zijn succesvolle afronding in een 1 op 1 met de keeper werd door een geconstateerde overtreding afgefloten door de goed leidende scheidsrechter Reddy. De daaruit volgende penalty werd eveneens door de sterke spits van SSS’18 onberispelijk ingeschoten en daarmee was de 1-0 een feit lees meer op bron:http://www.sss18.nl/verslag-sss18-limburgia/