overloon nieuws

Publiciteit voor uw vereniging / nieuws / evenement / bedrijf / etc. uit Overloon en Omstreken

De dorpswebsite van overloon nieuws bestaat al 11 jaar. In die tijd zijn er velen nieuwsartikelen en agenda items naar mijn gestuurd en vervolgens door mijn geplaatst. overloon nieuws  is van mening dat er nog meer gebruik gemaakt kan worden van de gratis mogelijkheden. Met name voor organisaties die op een makkelijke en goedkope (lees gratis) manier veel publiciteit (meer dan 30.000  website bezoeken per maand) willen maken voor hun evenement/nieuws/organisatie. De mogelijkheden in het kort:

Agenda:

Plaats evenementen/gebeurtenissen van u of uw organisatie op de overloon nieuws.

Nieuws:

Plaats alle nieuwsitems van u of uw organisatie in het nieuws.

Vereniging:

Beschrijf uw verening/stichting op de verenigingen pagina. Hierdoor krijgt u gratis publiciteit en meer traffic op uw eigen website. Heeft uw vereniging geen website? Geen probleem, dan kunt u de pagina op de overloon nieuws gebruiken als een soort van website.

Bedrijf:

Heeft u een bedrijf in overloon of Omgeving of bent u woonachtig in het dorp en heeft u een bedrijf elders? Dan kan uw bedrijf gratis op deze website geplaatst worden.

Publiciteit voor uw vereniging / nieuws / evenement / bedrijf / etc en blijf op de hoogte van groot en klein nieuws uit Overloon en Omstreken.Voor nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl Je krijgt persoonlijk bericht van mijn als wij jouw inzending plaatsen op de website ook mijn foto's zijn te zien bij Boxmeers Weekblad De Gelderlander Omroep Brabant 1limburg omroepvenray Omstreeks Maas Driehoek Peel en Maas De Bok Ons Eigen Erf  112landvancuijk 

een website over overloon En Omgeving met het doel zoveel mogelijk boeiende informatie te bieden aan inwoners van overloon En Omgeving 

December 2022
November 2022

NL-Alert testbericht

Ieder half jaar in juni en december zendt de overheid rond 12:00 uur een NL-Alert testbericht uit. Maandag 5 december 2022 is de volgende uitzending.

Lees meer »

interessante middag bij IVN De Maasvallei

IVN De Maasvallei organiseerde een interessante middag in Beugen bij kunstenares Ans Verdijk waar we veel over trekvogels te weten zijn gekomen Het verhaal over de GIERZWALUW maakte duidelijk dat er zeer bijzondere trekvogels in de wereld rondvliegen

Lees meer »

Lintje voor Jan Hendriks en Loed Rongen

Op zaterdagmiddag 19 november zijn de heren J.H.G. (Jan) Hendriks en L.J. (Loed) Rongen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Koninklijke onderscheidingen werd uitgereikt door waarnemend burgemeester Wim Hillenaar tijdens de viering van het 40-jarig jubileum van Stichting ‘De Oude Schoenendoos’. Deze middag vond ook de uitgestelde opening van de tentoonstelling ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding plaats.

Lees meer »

Gemeenteraad Land van Cuijk stemt in met begroting 2023 Verhoging OZB, rioolheffing en afvalstoffenheffing niet nodig

Tijdens een levendige vergadering heeft de gemeenteraad van Land van Cuijk de Programmabegroting 2023 - met 35 stemmen voor en 1 tegen – aangenomen. Ook de Bestuursrapportage 2022 - een periodieke rapportage van het college aan de raad, waarin B en W verantwoording aflegt over het gevoerde beleid en nieuwe ontwikkelingen - kon op instemming van de gemeenteraad rekenen. 

Lees meer »

Gladheidbestrijding

In en rond de winter kan gladheid ontstaan door sneeuwval of ijzel. Op zo’n moment krijgt de gemeente vaak vragen over gladheidsbestrijding. Daarom hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet.

Lees meer »

Cultureel Café

Het Cultureel Café georganiseerd door Kunstkring Sint Anthonis is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit is de plek waar álles op het gebied van Kunst en meer Cultuur aangeboden wordt. Hier ontmoeten gasten en geïnteresseerden elkaar. En hier móet je als kunstenaar je verhaal een keer verteld hebben.

Lees meer »

Water Natuurlijk pleit voor extra herstel biodiversiteit

UDEN –  Water Natuurlijk Aa en Maas heeft geïnventariseerd welke (extra) maatregelen het waterschap Aa en Maas de komende tijd zou kunnen nemen in de strijd vóór verder herstel van biodiversiteit in Oost-Brabant. Ook het versneld voortzetten en uitvoeren van bestaand waterbeleid is en blijft van belang.

Lees meer »

Q-support zoekt patiënten in Nederland op

Met een zogenoemde Q-tour bezoekt Q-support Q-koortspatiënten verspreid over heel Nederland. Als gevolg van corona was het lange tijd lastig elkaar te ontmoeten. Maar dit najaar trekt Q-support weer het land in met actuele informatie verzorgd door nazorg- en medisch adviseurs.

Lees meer »

Stichting De Oude Schoenendoos houdt in het kader van de viering van haar veertigjarig bestaan een jubileumtentoonstelling

Tijdens deze expositie zijn onder meer oude foto’s, oorlogsdagboeken en archeologische vondsten met foto’s uit de dorpen Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees, Groeningen en Vortum-Mullem via de website te zien. Ook kunnen de bezoekers een demonstratie van de website met werkprogramma bijwonen en zijn op de tentoonstellingsborden oude foto’s te zien uit het werkgebied.

Lees meer »

gemeentenieuws

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

Hondentrimsalon "SPALON"

Hallo, mijn naam is Malon van Raaij en ik woon in Sint Anthonis. 25 september j.l. heb ik mijn prachtige moderne trimsalon geopend op de Sambeeksedijk in Sint Anthonis.

Lees meer »

gemeentenieuws

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »
Oktober 2022

Struinen Beugense Peel

Deze educatieve wandeling in de Staatsbossen van St.-Anthonis was een ware natuurbeleving voor de enthousiaste leerlingen van groep 5/6 en 7/8 met 22 en 18 leerlingen van basisschool De Akkerwinde uit Vianen. Struinen is snuffelend rondlopen,

Lees meer »

Geef jouw mening over onze informatievoorziening

Als gemeente Land van Cuijk zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening. Daarbij is het van belang om goed in te spelen op de behoefte van onze inwoners. Wanneer het om het delen van informatie gaat, vinden we het belangrijk dat we inwoners zo goed mogelijk kunnen voorzien van (relevante) informatie. 

Lees meer »

gemeentenieuws

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

Natuurfeest Tongelaar groot succes

NATUURFEEST GROOT SUCCES BIJ KASTEEL TONGELAAR IN MILL Wie had kunnen vermoeden dat na het eerste Natuurfeest met 250 kinderen er dit jaar 450 kinderen hebben kunnen genieten van de vele workshops m.b.t. natuur, spel, voeding en creativiteit.

Lees meer »

Vooraankondiging evenementen

Heb jij de afgelopen jaren een evenement georganiseerd in Land van Cuijk? Zo ja, dan zouden wij en de hulpdiensten graag willen weten of je in 2023 weer van plan bent om één of meerdere evenementen te organiseren in Land van Cuijk. 

Lees meer »

Gezocht! Vrijwillige verkeersregelaars voor evenementen

Gemeente Land van Cuijk is op zoek naar vrijwillige verkeersregelaars voor diverse evenementen die in onze gemeente worden georganiseerd. Als verkeersregelaar zorg jij voor veilige en optimale doorstroming van verkeer. Mede door jou verlopen de evenementen in het Land van Cuijk veilig.

Lees meer »

ultureel Café Sint Anthonis

Het Cultureel Café georganiseerd door Kunstkring Sint Anthonis is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dit is de plek waar álles op het gebied van Kunst en meer Cultuur wordt besproken. Hier ontmoeten gasten en geïnteresseerden elkaar. En hier móet je als kunstenaar je verhaal een keer verteld hebben.

Lees meer »

gemeentenieuws

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

Natuurfeest Tongelaar

AAN ALLE KINDEREN VAN DE BASISSCHOOL Op zondag 23 oktober start de herfstvakantie bij  Kasteel Tongelaar met een Natuurfeest van 11 tot  17 uur,

Lees meer »

gemeentenieuws

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

Vergadering Bijeenkomst belevingsvlucht vliegbasis De Peel

Op 17 oktober voert een F-35 van de Koninklijke Luchtmacht belevingsvluchten uit in de omgeving van de voormalige vliegbasis De Peel. Door het uitvoeren van deze vluchten krijgen omwonenden van de voormalige vliegbasis een indicatie van het geluid van de vliegtuigen en de impact daarvan op de leefomgeving.

Lees meer »
Maart 2018

het nieuws van maandag 19 maart

HELMOND - Vijf mensen zijn overleden nadat een busje maandagmiddag met een vrachtwagen botste in Helmond. Het gaat om vier mannen en een vrouw. Vier anderen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Een ooggetuige, een vrachtwagenchauffeur die ‘een paar auto’s’ achter de vrachtwagen reed, omschrijft de paniek na het ongeval. Net als andere ooggetuigen schoot hij de slachtoffers na het ongeval te hulp.lees verder op bron:http://www.omroepbrabant.nl

Lees meer »

Politie krijgt melding aantreffen botresten

Op zondag 18 maart 2018 kregen we tijdens de middagdienst het verzoek om te gaan naar een locatie in Venray waar kinderen tijdens het spelen mogelijke menselijke botresten hadden aangetroffen.Terplaatse gekomen was ons ook niet duidelijk wat het precies was.Hierop is er contact geweest met de Forensische Opsporing, welke ons uitsluitsel gaven en voor 100% konden mededelen dat het geen mensenlijke resten betrof.De gemeente zal de botresten verwijderen van de betreffende locatie.

Lees meer »

Dit is het nieuws van 17 maart

In de Spaanse hoofdstad Madrid gaan Spanjaarden de straat op om te protesteren tegen roep om de afsplitsing van Catalonië. Spanje is al maanden het toneel van onenigheid over het wel of niet afsplitsen van de Catalaanse regio. Zeker sinds de voormalig leider van Catalonië, Carles Puigdemont, vorig jaar de onafhankelijkheid uitriep na een omstreden referendum. Hij vluchtte naar België toen de centrale regering in Madrid ingreep. Het gezag in de regio werd overgenomen en het parlement buitenspel gezet. In december werd tijdens nieuwe verkiezingen een nieuwe Catalaanse regering gekozen, de separatisten wonnen nipt.De gesprekken tussen de Noord-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken Ri Yong-ho en de Zweedse premier Stefan Löfven en Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Margot Wällstrom gaan zaterdag verder. Löfven heeft na het gesprek vrijdag gezegd bereid te zijn te bemiddelen tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten. Dat voedt de geruchten dat het gesprek tussen Donald Trump en Kim Jong-un in Zweden plaats gaat vinden.

Lees meer »

Dit is het nieuws op vrijdag 16 maart

L1 kwam gistermiddag met de primeur van dat nieuws. Roemer wordt de eerste SP-burgemeester van Nederland. We hebben hem aan de lijn.Werd Roemer persoonlijk door Heerlenaar en SP-partijvoorzitter en SP-raadslid Ron Meyer benaderd om in Heerlen waarnemer te worden? lees verder>>

Lees meer »

Griepgolf: actuele situatie Maasziekenhuis Pantein

Door de aanhoudende griepgolf ligt het Maasziekenhuis op dit moment nagenoeg vol. Ondanks dat er veel zieken zijn in de regio hoeven er nog geen afspraken op de poliklinieken of operaties afgezegd te worden. Ook binnen de zorgcentra van Pantein zijn nog plaatsen beschikbaar, zodat goede zorg en eventuele doorstroom van patiënten uit het Maasziekenhuis gewaarborgd is.

Lees meer »

Dit wordt het nieuws op woensdag 7 maart

SINT ANTHONIS - Een toekomstbestendige supermarkt voor Sint Anthonis. Dat is waar de gemeente Sint Anthonis naar streeft. Daarom onderzoekt de gemeente de mogelijkheid om supermarkt Jan Linders te verhuizen naar de Breestraat.https://www.gelderlander.nl/maasland/sint-anthonis-wil-met-emte-praten-over-verhuizing-jan-linders~ac2580b6/

Lees meer »

Dit wordt het nieuws op dinsdag 6 maart

De familie van de in februari overleden presentatrice Mies Bouwman neemt in besloten kring afscheid in Leusden. De "koningin van de Nederlandse televisie" overleed op 26 februari op 88-jarige leeftijd in het bijzijn van haar familie. Bouwman startte haar televisiecarrière in 1951 bij de KRO, toen televisie net bestond. 

Lees meer »

Dit wordt het nieuws op maandag 5 maart

Landelijk - In sommige regio\'s in Nederland is het maandelijks luchtalarm vanwege een technische storing niet afgegaan. De oorzaak is op dit moment niet bekend. Mocht er een incident zijn, dan wordt een NL-Alert ingezet. De melding van het niet afgaan van de sirenes komen uit Friesland, Zeeland en delen van Gelderland.bron:https://anpfoto.nl/home

Lees meer »

Dit wordt het nieuws op vrijdag 2 maart

In een belangrijke toespraak zal de Britse premier May haar visie op de Brexit verder uiteenzetten. Uit de toespraak moet onder andere duidelijker worden hoe de Britten bijvoorbeeld staan tegenover de toekomstige handel met de EU. Volgens bronnen zouden de Britten niets voelen voor het aangaan van een douane-unie na de Brexit. Ondertussen is er opnieuw veel kritiek op de manier waarop de onderhandelingen tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU lopen.

Lees meer »
Februari 2018

Dit wordt het nieuws op dinsdag 27 februari

Max Verstappen komt op de tweede dag van de Formule 1-testdagen in actie in de nieuwe Red Bull RB14. Zijn teamgenoot Daniel Ricciardo reed maandag en toonde snelle tijden en goede betrouwbaarheid. Teambaas Christian Horner zei dat Verstappen vooral "zo veel mogelijk ronden gaat rijden".

Lees meer »

Dit wordt het nieuws op Zondag 25 februari

Overzicht afgelastingen én programma amateurvoetbalEuregio-geld voor mini-projecten in GennepVerdwaalde Mexicaanse roodmus ontdekt in Wanroij: zeldzaamFout bij aanslagbiljetten BoxmeerDe slijper uit Boxmeer is er klaar voorElzendaalcollege bij beste 5 scholen van Nederland

Lees meer »