Na een jaartje coronapauze strijkt de kermis dit weekend opnieuw neer in het centrum van Overloon. Zaterdag om 16.00 uur was de officiële opening door niemand minder dan burgemeester Van Soest. Met ook de prijsuitreiking van de Kleur- & Tekenwedstrijd door wethouder Verstraaten en Hollie Lollie. Alle kleurplaten zijn nog te bewonderen in de etalage van De Pit.

Dit jaar zijn alle attracties aanwezig zoals je gewend bent, en jaja, ook de Breakdance is er weer! Vanwege alle onzekerheden is het terras dit jaar niet opgebouwd. Laten we er samen een gezellige kermis van maken en ervan uitgaan dat we volgend jaar weer helemaal los kunnen.

De horeca trapt de kermis op zaterdagavond af. De Lónse kermis is niet voor de niets de gezelligste kermis van de regio! Zaterdag vanaf 15.00 uur zijn ook de kermisattracties geopend. Op zaterdag was er om 11.00 uur de Lónse Kinderkleedjesmarkt op het schoolplein van de Josefschool. Zo konden  de kinderen nog wat kermisgeld verdienen! De Lónse Kermis in Overloon is van zaterdag 14 tot en met woensdag 18 augustus. Op zaterdag was er om 11.00 uur de Lónse Kinderkleedjesmarkt op het schoolplein van de Josefschool. Zo konden  de kinderen nog wat kermisgeld verdienen!

 

Op de kermis moeten strikt de coronaregels in acht worden genomen. Om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, wordt de kermis corona-proef opgezet. Er zijn duidelijke looprichtingen, met veel ruimte tussen de verschillende attracties, en er zijn meerdere plekken waar de handen kunnen worden gedesinfecteerd.

Meer informatie vindt u op de website van De Lónse Kermis https://delonsekermis.nl/ of op facebook https://www.facebook.com/delonsekermis/ en op instagram https://www.instagram.com/delonsekermis/