Overloon 22 mei 2015 De benefietavond voor Nepal. Deze avond zullen wij (Anneloes van Hassel, Sandra Kanters, Lonneke Teeuwsen en Clair Bos) zoveel mogelijk geld proberen op te halen om een steentje bij te dragen aan het herstel van Nepal. 

D̲a̲a̲r̲o̲m̲ e̲e̲n̲ b̲e̲n̲e̲f̲i̲e̲t̲ a̲v̲o̲n̲d̲ m̲e̲t̲ d̲e̲ b̲a̲n̲d̲ ̲P̲r̲o̲o̲s̲t̲, e̲n̲ ̲D̲J̲ ̲R̲i̲c̲k̲y̲ C̲o̲r̲o̲n̲y̲.̲ P̲r̲o̲o̲s̲t̲ e̲n̲ D̲J̲ R̲i̲c̲k̲y̲ C̲o̲r̲o̲n̲y̲ h̲e̲b̲b̲e̲n̲ ̲a̲l̲l̲e̲b̲e̲i̲ b̲e̲s̲l̲o̲t̲e̲n̲ h̲u̲n̲ o̲p̲t̲r̲e̲d̲e̲n̲ t̲e̲ s̲p̲o̲n̲s̲o̲r̲e̲n̲!

In de zomer van 2014 hebben wij een bezoek gebracht aan Nepal. Hier hebben wij veel mooie dingen gezien en het was een indrukwekkende ervaring. De mensen in Nepal hebben ons heel hartelijk en met open armen ontvangen ondanks dat ze zelf weinig tot niks hebben. Graag willen wij nu iets terug doen voor deze mensen. 

Het geld wat we deze avond binnen halen gaat naar Diyo Nepal. Diyo Nepal word o.a. gerund door Ilse Sapkota Bennink en Shiva. Ilse is een Nederlandse, getrouwd met een Nepalees en wonende in Khatmandu. Ilse is op 1 mei ook bij Pauw geweest om te vertellen over de omstandigheden. Ilse en Shiva hebben wij ontmoet tijdens onze reis in Nepal. Ze runnen een reisorganisatie en zetten zich in voor het gebied dat Dhading heet. Diyo Nepal geeft updates, verhalen en foto’s over wat er met het geld gebeurt wat gesponsord word. Zo weet je dus 100% zeker dat je gedoneerde geld goed aankomt! 

Voor meer informatie of updates over de vorderingen die er gemaakt worden zie: 
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007572828923&fref=ts
http://www.diyonepal.nl/nl/

Er is een totaal bedrag van 1892,50 opgehaald! Wij (Lonneke, Anneloes, Sandra en Clair) willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid! In het speciaal willen wij Proost, The Fools Coverband, Rick Van Der Kroon,Miranda Albers, Eric van Dijck, Guido de Bruijn, Robin Verhoeven, Lisa Verstraaten, Jos Nabuurs Tentenverhuur, Anneke Verhoeven en Hema Venray Danny V. Kempen ! Super bedankt voor jullie inzet! Wij waarderen het zeer!

bron foto's en tekst partycentrumbos www.partycentrumbos.nl  meer info op  op facebook  https://nl-nl.facebook.com/events/372213456322944/

                                                                                Leuk als je even het gastenboek tekend

                                                                               scroll naar beneden voor het filmpje.