Veiligheidsmarkt 12-10-2018

Vrijdag 12 oktober werd in Venray een veiligheidsmarkt georganiseerd.Disciplines als de politie, brandweer, defensie en de Koninklijke Marechaussee lieten zien wat hun werk inhoudt.

Alles rond het thema veiligheid was er te zien, te horen en te beleven tijdens de Veiligheidsmarkt eenInformatief en aantrekkelijk voor jong en oud en wel op twee pleinen in het centrum van het Schouwburgplein en het Henseniusplein.Er waren verschillende activiteiten voor jong en oud, zoals een hindernisbaan, guerrilla actie van de antidrugscampagne "wat staat er op het spel" en diverse blusacties.Als politie beschikken die middag we over het Mobiel Media Lab. 

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck vragen wij u naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Maar ook vragen over uw omgeving. Wat verwacht u van de politie?

Behalve het Mobiel Media Lab zijn er ook nog andere politievoertuigen zoals de nieuwe Mercedes surveillance auto. Al de wijkagenten van de gemeente Venray ook die middag aanwezig bron:facebook.Politie Venray-Gennep