Home » Agenda

Heeft u agenda items,laat het dan aan mijn weten via contact info@overloonnieuws.nl zodat ik die kan plaatsen. Het mooiste is om 1 of meerdere foto’s bij het artikel te plaatsen, maar dit is niet beslist noodzakelijk. We zien graag jouw leuke bericht tegemoet!  een website over overloon En Omgeving 
met het doel zoveel mogelijk boeiende informatie te bieden aan inwoners van overloon En Omgeving 

Scroll hier naar beneden voor de laatste updates en Klik op de link hieronder

Boeken- en militariabeurs

Op zaterdag 27 juli 2019  organiseert de Documentatiegroep  ' 40- ' 45 de jaarlijkse boeken- en militariabeurs in het Oorlogsmuseum in Overloon van 11.00-16.00 uur.

Lees meer »

Tentfeest 2019

OVERLOON – In het weekend van 18, 19 en 20 oktober 2019 vindt op het evenemententerrein nabij het Gildehuis aan de Stevensbeekseweg alweer het 10e Overloonse Tentfeest plaats.Én het is geen feest voor alleen de jeugd, ook de oudere generaties moeten zich er thuis en op hun gemak voelen.Het moet een feest zijn van en voor alle mensen uit Overloon en voor de mensen in de regio, die ook zin in een feestje hebben.Op zondag 20 oktober wordt de feesttent omgedoopt tot dorpsbrunch meer info op Tentfeest 2019 op https://www.tentfeestoverloon.nl/ of op facebook www.facebook.com/TentfeestOverloon

Lees meer »

Hans en Grietje

Overloon - Voor maar liefst het tiende jaar op rij speelt Toneelvereniging Mariahout in het Openluchttheater in Overloon. Op woensdagmiddag 14 augustus om 14.30 uur kunnen bezoekers genieten van Hans en Grietje. Een klassiek sprookje in een modern jasje, met daaraan toegevoegd de nodige humor en muziek. Dat maakt de voorstelling leuk voor jong en oud.

Lees meer »

Het Jaarfeest van Sint-Hilarius

Op woensdag 7 augustus om 14.30 uur staat een wel heel originele voorstelling op het programma van het Openluchttheater in Overloon: theatergroep Hilarius speelt Het Jaarfeest van Sint-Hilarius, een feestelijk middeleeuws ridderspektakel, waarbij een aantal vrijwilligers uit het publiek een middeleeuwse rol krijgt toebedeeld.

Lees meer »

Pip en Pelle

Op woensdag 31 juli om 14.30 uur wordt het Openluchttheater in Overloon opgevrolijkt door Pip en Pelle met de leukste familieshow En… actie! Met veel interactie, liedjes, gekke situaties en veel humor wordt het weer een feestje voor jong en oud.

Lees meer »

Alleen op de wereld

Overloon - Op woensdag 24 juli speelt Theater van Santen Alleen op de wereld in het Openluchttheater in Overloon. Een klassiek verhaal in een sprankelend nieuw jasje.

Lees meer »