Heeft u agenda items,laat het dan aan mijn weten via contact info@overloonnieuws.nl zodat ik die kan plaatsen. Het mooiste is om 1 of meerdere foto’s bij het artikel te plaatsen, maar dit is niet beslist noodzakelijk. We zien graag jouw leuke bericht tegemoet!  een website over overloon En Omgeving 
met het doel zoveel mogelijk boeiende informatie te bieden aan inwoners van overloon En Omgeving 

Scroll hier naar beneden voor de laatste updates en Klik op de link hieronder

festival met Mährische blaasmuziek

Vorig jaar was met name de onzekere situatie omtrent de oorlog in Oekraïne een belangrijke factor om van de komst van deze bekende Tsjechische kapel af te zien. Bovendien veroorzaakte de energiecrisis een zodanige stijging van de kosten, dat het uiteindelijk niet verantwoord was om Túfaranka in Overloon op te laten treden. Wij verwachten dat de kosten van bus en brandstof zodanig hoog blijven en wij constateren dat de aantallen van belangstellende bezoekers steeds verder afnemen.

Lees meer »

Huijskes VRT MTB toertocht

Toerklub Overloon organiseert op zondag 15 oktober 2023 de spectaculaire MTB-toertocht. We hebben afstanden van 30, 45 en 55 km. Dit geeft de fanatieke, en ook de beginnende MTB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen. Uiteraard zal de vaste MTB route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.

Lees meer »

Liedjesmiddag 2023

Zouden er nog Overloners zijn die nog nooit op de Liedjesmiddag zijn geweest? Het is bijna onmogelijk nu we dit evenement voor de 45e keer gaan organiseren. Het is een van de leukste evenementen van de Overloonse carnaval. En het is nóg leuker als je er zelf bij bent en mee beslist welk liedje op zondag 08 januari 2023 Huikraker wordt!

Lees meer »

Raaijhal bol van de activiteiten

Tussen kerst en oudjaar zijn in de Raaijhal weer allerlei activiteiten, te weten: * 28 december: Blacklight korfbaltoernooi * 29 december: NIEUW Lasergametoernooi * 30 december: Zaalvoetbaltoernooi

Lees meer »

MTB tocht

Toerklub Overloon organiseert op zondag 15 januari 2023 de spectaculaire ATB-toertocht.zij hebben afstanden van 35, 45 en 53 km. 

Lees meer »

25 jaar Kerst à la Carte Grenzeloos

‘Kerst a la Carte’ zoals wij dit concept al 25 jaar noemen of toch gewoon het ‘Kerstconcert van Fanfare Vriendenkring uit Overloon’? Het maakt ons niet zoveel uit hoe je het 25 jaar geleden opschreef op de kalender of hoe je het nu invoert in je digitale agenda op je telefoon. Dit jaar vieren we dus ons 25e jubileum. Een reden om dit jaar álles uit de kast te halen. Een editie als een ‘neusje van de zalm’ die we maar 2 avonden spelen. Een editie waar je bij moet zijn geweest!

Lees meer »

Slagwerktreffen

Verrassende ontmoetingen van diverse slagwerkgroepen en ensembles, jong en oud, uit de regio en daar ver buiten, met een gezamenlijke passie voor slagwerk!!! 

Lees meer »

Lekker Loën

Beste inwoners van Overloon en daarbuiten op Zondag 18 december hopen wij u te mogen begroeten op de sfeer / kerstmarkt “LEKKER LOËN”

Lees meer »

Tentfeest 2022

OVERLOON – In het weekend van 21 - 22 - 23 oktober 2022  vindt op het evenemententerrein nabij het Gildehuis aan de Stevensbeekseweg alweer het Overloonse Tentfeest plaats.

Lees meer »

4x4 rijden ANVT

Op dit moment mag het evenement doorgaan. Wel zijn we verplicht t.a.v. de regelgeving van de overheid een corona toegangscontrole uit te voeren. Houd dus a.u.b. uw QR code en ID-kaart bij de hand bij aankomst. Dit geldt voor alle inzittenden. Daarnaast vragen wij u de basismaatregelen in acht te nemen die op dat moment gelden. Mochten de regels vanuit de overheid veranderen waardoor het evenement niet door kan gaan, zullen wij u hiervan op de hoogte van brengen.

Lees meer »

Academy

Op zondag 20 februari zullen we te gast zijn op het motorcross terrein van M.S.V. Overloon.Deze Academy zal bestaan uit ongeveer twintig tot dertig proeven, die in het vochtige en zanderige terrein zullen worden uitgestoken, natuurlijk zou het ook weer zo kunnen zijn dat het één groot ijsfestijn wordt, net als in 2012!

Lees meer »

Sinterklaas intocht 2021

Sinterklaas brengt ook een bezoek aan Overloon. Wel op zondag 14 november 2021 Om 14:30 start de intocht. Aansluitend zal de Sint een bezoek brengen aan de Pit in Overloon, (14 oktoberplein 2, 5825 CC Overloon) waarbij de kinderen natuurlijk de gelegenheid krijgen om Sinterklaas een handje aan Sinterklaas te geven. In de Pit zal van alles gebeuren waarbij de Pieten de kinderen zullen vermaken.

Lees meer »

Zaalvoetbalclinic

Tijdens deze clinic zijn de spelers en speelsters bezig met verschillende oefenvormen zoals het verbeteren van de techniek, afwerkvormen, 1 vs 1 en partijspelen. Het zijn erg leuke en leerzame ochtenden met als motto 'plezier is de basis!'. Kinderen spelen in de zaal in een kleinere ruimte, moeten daardoor sneller handelen en hebben veel balcontacten. 

Lees meer »

Gerard Kocken ATB-toertocht

Toerklub Overloon organiseert op zondag 17 oktober 2021 de spectaculaire Gerard Kocken ATB-toertocht. We hebben afstanden van 35, 45 en 55 km. Dit geeft de fanatieke, en ook de beginnende ATB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen.

Lees meer »

Tentfeest 2021

OVERLOON – In het weekend van 23, 23 en 24 oktober 2021 vindt op het evenemententerrein nabij het Gildehuis aan de Stevensbeekseweg Tentfeest plaats.

Lees meer »

Militracks

Lang is er goede hoop gehouden op het kunnen laten doorgaan van Militracks op 25 & 26 september a.s. in het museumpark van Oorlogsmuseum Overloon.(Dat maakt Oorlogsmuseum Overloon op de website bekend.)

Lees meer »

Lónse Kermis 2021

Van vrijdag 13 tot en met woensdag 18 augustus gaan we de kei gezellige Lónse kermis vieren. Op het moment van inleveren van dit artikel, is het nog niet helemaal duidelijk hoe het er precies uit zal zien. Maar de horeca heeft een programma, de kermisattracties komen en de bakker bakt kermisgebakjes. Vieren jullie mee?

Lees meer »

Kindervakantieweek 2021

De voorbereidingen voor kindervakantieweek zijn weer begonnen! De grote vraag waar we voor staan is óf en op welke manier de kindervakantieweek dit jaar door kan gaan. Omdat wij afhankelijk zijn van de maatregelen die op dat moment geldig zijn, zijn voor ons drie scenario’s mogelijk:

Lees meer »

Activiteiten SWOGB 

Heeft u behoefte aan ontspanning of nieuwe contacten ?  In ieder kerkdorp worden door de SWOGB activiteiten georganiseerd op het gebied van bewegen en gezellig samen zijn. Het aanbod nodigt u uit om actief te blijven en anderen te ontmoeten.

Lees meer »