Home » Agenda

Heeft u agenda items,laat het dan aan mijn weten via contact info@overloonnieuws.nl zodat ik die kan plaatsen. Het mooiste is om 1 of meerdere foto’s bij het artikel te plaatsen, maar dit is niet beslist noodzakelijk. We zien graag jouw leuke bericht tegemoet!  een website over overloon En Omgeving 
met het doel zoveel mogelijk boeiende informatie te bieden aan inwoners van overloon En Omgeving 

Scroll hier naar beneden voor de laatste updates en Klik op de link hieronder

Wandeling: Slag om Overloon

Een oud-inwoner van Overloon, die na de Slag om Overloon wilde terugkeren naar zijn verwoeste dorp, kreeg, toen hij iemand naar de weg vroeg, te horen: “Overloon? Dat dorp bestaat niet meer!"

Lees meer »

Lekker Loën

Het laatste weekend voor de zomervakantie 28, 29 en 30 juni 2019 op diverse locaties in het Land van Cuijk vieren we Een Goei Leven in het Land van Cuijk tijdens een uniek driedaags evenement op bijzondere locaties: op het water, in de bossen, langs de velden en aan dorpspleinen. Met kunst, muziek en bierfestivals, food-pleintjes en -markten, Nacht-stadswandelingen, Bourgondische diners in historische gebouwen, hofjes, tuinen, op het water, en nog veel meer.

Lees meer »

Bevrijdingsconcert

Op zondag 13 oktober zal er door de Fanfare Vriendenkring in de Theobalduskerk in Overloon een Bevrijdingsconcert plaatsvinden in het kader van 75 jaar na de bevrijding. Het concert begint om 19:00 uur. Komt u ook?

Lees meer »

Sportivo Hemelvaarttoernooi

Ook dit jaar sluiten we ons volleybalseizoen af met het jaarlijks terugkomend buitenvolleybaltoernooi. Het toernooi wordt dit jaar voor de 36ste keer georganiseerd door Volleybalvereniging Sportivo. We hopen wederom op veel enthousiaste, sportieve teams die zin hebben in een gezellig en sportief dagje!

Lees meer »

bevrijdingsconcert

Na een waanzinnige en aangrijpende editie van Oorlogswinter (december 2018 in Domani, Venlo) is er geen beter moment om de oorlog nogmaals door middel van muziek onder de aandacht te brengen dan op Bevrijdingsdag.In het Oorlogsmuseum in Overloon zullen de brassband en percussiongroep op 5 mei dan ook een tweetal korte concerten geven die in het teken staan van de Tweede Wereldoorlog. Laat je meevoeren naar die tijd door de combinatie van de muziek en de unieke omgeving.5 MEI Zo 13:00 - 13:45  14:45 - 15:30 Meer info op bron: https://mvvaluas.nl/agenda 

Lees meer »

Dodenherdenking 2019

Wij herdenken op deze avond de slachtoffers van de 2e Wereldoorlog. Vervolgden, burgers en militairen. Een moment om stil te staan bij onze vrijheid die we vanzelfsprekend vinden, maar die voor veel mensen onbereikbaar is. Niet alleen toen, maar ook nu nog lijden veel mensen onder oorlogsgeweld en onderdrukking. Het is goed om te bedenken dat onze vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Lees meer »