SSS'18 Volharding 04-02-2018

Zondag 4 februari 2018 is al het eerste resultaat in het kader van het 100 jarig bestaan van de vereniging. Want wat gebeurde? SSS’18 won de eerste wedstrijd in dit jubileumjaar tegen aartsrivaal Volharding met 5-2. Hoe goed kan dit jaar beginnen!

Waarschijnlijk 600 toeschouwers zagen deze middag al dan niet met schrik voorbij gaan. Voor Overloon met een schitterend gevoel.

Al na 5 minuten was het  1-0 voor SSS’18. Koen Verlinden speelde zichzelf goed vrij en zijn schot was voor Job Vullings niet te houden: 1-0  Vorige week had hij alles tegen maar nu was het raak en dat voelt goed aan. Maar dat gevoel werd meteen aangetast want 5 minuten later werd een aanval van Volharding op rechts door de verdediging van SSS’18 goed gepareerd.  Toch bleek SSS’18 erg overheersend te zijn, want in de 25e minuut werd een aanval over links goed voorgebracht. Koen Voesten werkte de bal misschien met behulp van een Volharding verdediger over de doellijn en het was 2-0.

Volharding had misschien wel het leuke voetbalspel, maar het ontbrak aan bezieling. En die was er bij SSS’18 wel! En in de 32e minuut was het de weer goed op dreef zijnde Koen Verlinden. Hij speelde de jongste speler van het veld Bart Deriet aan en die wist er wel mee om te gaan en schoot schitterend raak: 3-0  Het publiek wist niet wat er gebeurde maar genoot van de inzet en gedrevenheid van de ploeg.

En in de 37e minuut was het weer raak. De aanval kwam van links. De bal werd voorgezet, een speler stapte over de bal heen en weer kwam Bart Deriet in vrije positie en hij  bedacht zich geen moment en haalde vol uit en dat betekende 4-0. Een ongekende weelde, maar dat duurde maar 2 minuten, want het was Tim Brouwer, die op grote afstand met een strak schot Thomas Massop toch wist te verschalken: 4-1. Dat was ook de ruststand, maar iedereen wist dat je het tegen  Volharding nooit zeker weet.lees meer op bron:http://www.sss18.nl/sss18-wint-van-volharding/