Zang & theatergroep Oker een Sneak Preview van de nieuwe theatershow ‘Showbizz’ 31-05-2014

Op zaterdag 31 mei zal Zang & theatergroep Oker een Sneak Preview van de nieuwe theatershow ‘Showbizz’ verzorgen in gemeenschapshuis De Pit in Overloon! Er wordt die avond een tip van de sluier opgelicht omtrent Showbizz, een muzikaal theaterstuk dat  draait om Overloon’s got talent. Een aantal typetjes zal zich presenteren, verschillende nummers zullen ten gehore worden gebracht o.a. Super Trouper van ABBA en Viva la Vida van Coldplay.12 en 13 juni 2015 is Showbizzz... te bewonderen in de schouwburg van Venray.
De Sneak Preview belooft een spectaculaire te worden met veel muziek en natuurlijk ook een stukje theater!  De artistieke leiding is in handen van de dirigent en regisseur  Roel Verheggen en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door De Oker Band, bestaande uit semi-profs en zeer goede amateurs uit Overloon en omgeving.
De Sneak Preview zal beginnen met een optreden van Theaterkoor Easy&Free uit Lierop, bestaande uit zo’n  50 zeer enthousiaste mannen en vrouwen.  Net zoals Oker proberen ze eens in de 2 tot 3 jaar een grootse show op de planken te zetten. Op 31 mei zullen ze enkele nummers uit hun vorige show, “Waterproof”,  ten gehore brengen. In maart 2015 zal Easy&Free het stuk 'The incredible story of mr. Thom' spelen. Voor meer informatie kun je kijken op www.easyandfree.nl 
Na de pauze staan wij op het podium. Er zullen dan al enkele nummers uit de nieuwe show gezongen worden. Ook zullen de eerste typetjes hun opwachting maken en zich op ludieke wijze aan jullie voorstellen.
Volg ons via Facebook https://www.facebook.com/zangentheatergroepoker , via de website www.oker-overloon.nl  en/of via twitter: @okeroverloonbron tekst foto Zang & theatergroep Oker

 klik op de foto  om ze te vergroten   Leuk als je even het gastenboek tekend Scroll hier naar beneden voor het filmpje