Afgelopen zondag 3 september heeft het ouder kind toernooi plaatsgevonden bij TP Loonse Duinen. Er was een goede opkomst met maar liefst 38 enthousiaste deelnemers.

Het weer was perfect om lekker een potje te tennissen/padellen, maar natuurlijk ook voor een BBQ tussen de middag. Er werd in 3 leeftijdscategorieën gestreden om de winst. De duo’s waren erg aan elkaar gewaagd. In categorie oranje zijn zelfs finalerondes gespeeld omdat 3 duo’s gelijk eindigende in punten. Ook in de 2 andere categorieën was het verschil tussen de nummers 1 en 2 slechts 1 punt. De winnaars waren: Geertje van Son - Cor Kuenen, Jens Peter - Olga van de Wall en Willem Teunissen - Hans Teunissen. Maar omdat meedoen belangrijker is dan winnen, kregen alle deelnemers nog een smakelijke medaille. Wij kijken terug op een sportieve, gezellige en geslaagde dag. Alle deelnemers bedankt en tot de volgende keer! Lijkt het jou ook leuk om een keer tennis of padel te proberen? Stuur dan een berichtje naar activiteiten@tploonseduinen.nl voor een gratis proefles of meer info!

Bron: tekst  https://www.facebook.com/tennisenpadelloonseduinen/ voor meer informatie vind je op de website TP Loonse Duinen https://www.tploonseduinen.nl/

Met dank aan Geert voor de foto’s