Voorstelling Super Willem 16-08-2017

Op woensdag 16 augustus presenteert Koekepeer Theater hun nieuwe familievoorstelling Super Willem in het Openluchttheater Overloon.Een vrolijke, interactieve familievoorstelling over angst en moed.Wie durft te komen kijken?

Super Willem kan alles. Als er ergens een ramp uitbreekt – een huis dat in brand staat, een trein die ontspoort, een tijger die ontsnapt – wordt Super Willem ingeschakeld. Super Willem stopt auto’s met zijn pink, redt katten uit bomen en vangt honderd boeven tegelijk. Super Willem is nergens bang voor. En terecht. Hij heeft spierballen als kanonnen en vuisten als beton. Alle jongens willen net zo stoer en sterk zijn als hij en alle meisjes gillen als hij voorbij komt. Maar daar trekt Super Willem zich niks van aan. Hij heeft maar een doel: de wereld redden. Hij heeft zelfs een onderscheiding van de koningin gekregen, omdat hij de dapperste man van de hele wereld is. Iedereen rekent op hem en niemand is bang, want Super Willem staat altijd paraat! Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Super Willem raakt zijn Super kwijt.  

Koekepeer Theater maakt nieuwe, moderne sprookjes met thema’s die zowel kinderen als hun ouders Het doel is om samen met kinderen op zoek te gaan naar antwoorden op vragen waar de kinderen voordat ze in slaap vallen over nadenken. Dit doet Koekepeer Theater door middel van humor, interactie en herkenbaarheid.

zie het Openluchttheater op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon of op www.openluchttheateroverloon.nl dit was het laatste familievoorstelling van dit seizoen.

                                                                     Leuk als je even het gastenboek tekent