SSS'18 verliest opnieuw van buurman SV Venray

 

OVERLOON | SSS'18 heeft zondag op eigen veld verloren van buurman SV Venray. De begeleiding van SSS'18 had de vervelende nederlaag eerder in het seizoen tegen Venray nog vers in het geheugen. Een ten onrechte speler uit het veld gestuurd en in de extra tijd toch nog verliezen was zeer zuur. De ploeg was dus goed geladen voor deze derby. Na rust ging het echter toch fout voor de Overloners: 1-3.

Zeker 500 tot 600 toeschouwers waren naar deze happening gekomen. Er werd beter dan tegen Deurne goed van start gegaan. Stan Venhuizen speelde op Bas Joosten. Hij speelde zich al draaiend schitterend vrij maar zijn schot ging juist net naast het doel. Op links kreeg Stef van Dijck een vrije trap te nemen op de linkerkant van het strafschopgebied. Hij schoot ineens op doel in de korte hoek, maar keeper Kevin van den Berg dook de bal uit de hoek. De scheidsrechter moest kort op het spel zitten want er werden diverse forse overtredingen gemaakt, die hij zeker had moeten bestraffen, maar de gele kaarten bleven vooralsnog even achterwege.
Na een half uurtje kon SSS'18 toch de score openen. De bal kwam via de kluts met de keeper bij Koen Verlinden en hij tikte de bal in het doel. Jordy Wismans probeerde de bal nog uit het doel te slaan, maar blesseerde zich daar dusdanig  dat hij zich moest laten vervangen door Frank Gielens. Maar het doelpunt was gescoord: 1-0 lees meer op bron: www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/88770/sss-18-verliest-opnieuw-van-buurman-sv-venrayWebsite van  www.sss18.nl of op facebook.com/rkvvsss18

                                                                                                             Leuk als je even het gastenboek tekent