Overloon HAY BOS UIT OVERLOON WINNAAR COMPETITIE 'DE LEUKSTE KROEGBAAS VAN NEDERLAND 2016'

Kroegbaas Hay Bos van Café Party Centrum Bos uit Overloon mag zich 'De leukste kroegbaas van Nederland 2016' noemen. De kroegbaas kreeg van de meer dan 160 ingeschreven kroegbazen de allermeeste stemmen. De meest populaire kroegbaas van Nederland kreeg vandaag zijn titel overhandigd door Ricky Berkers van de feestact Geen Stempel.

De competitie werd voor de tweede maal georganiseerd door feestact Geen Stempel en webcompany Cannonball Media. De single 'De kroegbaas' is  een ode aan alle kroegbazen die altijd klaar staan voor hun klanten: 'Een goede kroegbaas is iemand die weet wat voor drankje je wilt hebben, die af en toe je favoriete liedje door de tent laat schallen, maar ook iemand die een luisterend ook voor je kant zijn. Met het liedje 'De kroegbaas' hebben we dat gevoel geprobeerd neer te zetten, de actie 'De leukste kroegbaas van Nederland' versterkte ons gevoel alleen maar dat het publiek er ook zo positief over denkt en dit jaar  maar liefst meer dan 53.000 keer een stem uitbracht."

Vorig jaar won de Oosterhoutse kroegbaas Martin van Rooij van Keldercafé DownTown. Net als Martin van Rooij krijgt ook Hay Bos een optreden van Geen Stempel cadeau. De stamgast die Hay heeft opgegeven mag rekenen op een mini vakantie.

Geen Stempel is bekend van o.a. de singles 'Sjansen', 'Dansen tot 's morgens vroeg', de feesthit 'Brabo' 'Leef', de carnvalskraker 'De brugwachter' en vele remixen van en voor o.a. Henk Dissel, Snollebollekes, Nielson en Jeffrey Heesen. 

Volg Geen Stempel via de website en sociale media via onderstaande links:

http://www.geenstempel.nl
https://twitter.com/geenstempel
https://www.facebook.com/geenstempel

                                                        Leuk als je even het gastenboek tekent   scroll naar beneden voor het filmpje