Prins Bart I heerser over Huibuukeland

 

Op een druk bezocht Prinsenbal is Prins Bart d’n Urste gepresenteerd als nieuwe heerser over het Overloonse Huibuukeland.

 

Dit jaar was het thema van het Prinsenbal “Flower Power”. Wederom was De Pit, ofwel Kultuurbunker, omgetoverd tot een ware feesttempel in stijl van het thema.

Dat de “vroege vogels” deze avond beloond werden met een aantrekkelijke consumptieprijs was goed te merken: het eerste uur stond er grote rij bezoekers aan de kassa, waarna de zaal meteen goed gevuld was. Die waren getuigen van het eerste optreden van de avond: Thorsten von Liepe-Biesterfeld. Later op de avond volgde optredens van Duo X-Elle en Neppie Kraft. DJ Ricky Corony en natuurlijk de Hofkapel zorgde de rest van de avond voor een topsfeertje.De zoektocht naar het nieuwe prinselijk paar begon met het uit de zaal halen van verschillende paren. Het bestuur van De Huibuuke was er blijkbaar nog niet helemaal uit en had besloten om enkele kanshebbende paren in de kelder van de Kultuurbunker te laten dobbelen om uit te maken wie het Prinsenpaar van 2016 zou worden. Na enige tijd kwamen er verschillende paren één voor één uit de kelder en werd gekeken of zij gekleed waren als Prinsenpaar. Na enkele paren werd de Volkswagen hippie-bus – welke voor de gelegenheid op het podium was gezet – naar voren gereden. Omlijst door veel rook en opzwellende muziek werd de deur geopend en kwam het Prinsenpaar tevoorschijn onder luid applaus en gejoel uit de zaal.De Prins stelde, naast zichzelf en zijn Prinses Anke, zijn persoonlijke adjudant Rob Weerts met hofdame Patricia voor. Ook presenteerde hij twee nieuwe raadsleden om de Raad van Elf compleet te maken: Arno Vogelsangs met hofdame Saskia en Hans Teunissen met hofdame Leontien.Prins Bart (Beelen, 38 jaar) en Prinses Anke (Boumans, 34 jaar) zijn beide geboren Huibuuke en samen hebben zij twee dochters, Roos (6 jaar) en Saar (4 jaar).Zowel Bart als Anke hebben op jonge leeftijd al ervaring opgedaan op het podium; hij als jeugdprins in 1989 en zij als jeugdprinses in 1993.Bart is in het dagelijks leven werkzaam bij Langenpac in Wijchen, waar hij zich als projectmonteur bezig houdt met het bouwen en aftesten van cartoneer machines.Anke werkt bij Rabobank Horst-Venray als assistent-accountmanager private banking.In zijn vrije tijd gaat Bart graag een stuk op de motor rijden of voetballen, zowel in de zaal als bij het zesde elftal van SSS’18. Anke gaat graag tennissen of hardlopen.De carnaval kan in alle hevigheid losbarsten want De Huibuuke zijn er, met Prins Bart I, helemaal klaar voor! bron tekst huibuuke.nl   Website van huibuuke www.huibuuke.nl of op facebook.com/huibuuke www.facebook.com/huibuuke

meer foto's te zien van mijn op de website van huibuuke  www.huibuuke.nl  

                                                Neem even de tijd om Gastenboek Gastenboek fotoalbertoverloon te tekenen.

                                                                           LET OP ER ZIJN DRIE PAGINA'S