SSS'18 haalt opgelucht adem na de overwinning op Sporting Heerlen2-0 in overloon

overloon-06-12-2015Het ging de laatste weken steeds minder met SSS’18 en het beeld van 2 jaar geleden kwam steeds vaker in beeld. Maar vandaag was SSS’18 de betere ploeg met mededegradatiekandidaat uit Heerlen. Al in de eerste minuut van de wedstrijd brak SSS’18 door op rechts door de vervanger van Jesse Rommen Bart Deckers, die zijn voorzet prima voor plaatste en Paul Janssen wrong zich door de verdediging heen en verschalkte de keeper van Sporting Heerlen Rick van Winkelhof: 1-0. Twee minuten later kreeg Frits Lucassen een onverwachte kans waar hij zelf  van  schrok en zijn poging ging voorbij aan de verkeerde kant van de paal van het doel. SSS’18 had de toon gezet, een toon waar we al lang op hebben zitten wachten. In de 17e minuut leek de wedstrijd op slot gezet te worden  en  Koen Verlinden kreeg de voorzet van Bart Beckers. Hij ving de bal op zijn borst, maar schoot vervolgens naast. Twee minuten later schrok iedereen aan de kant, want Roy Hendriks werd met de schoen van de tegenstander tegen zijn

hoofd geraakt. Uiteindelijk ging Roy, hard zoals hij is, weer verder om aan de wedstrijd mee te doen. In de 26e minuut werd Bart Beckers door Frits Lucassen in de diepte aangespeeld. Bart ging snel rechtstreeks op de keeper af, omspeelde de hem  en de keeper trachtte die kans te verdedigen,  maar Bart kon toch  raak schieten: 2-0 In de tweede helft werd de tegenstander vernijniger, maar speelde daardoor zichzelf uit de wedstrijd. Dat leidde tot enkele gele kaarten zoals in de 50e minuut toen aanvoerder Bram Leenen op een gele prent getrakteerd werd. In de 51e minuut had SSS’18 de overwinning veilig kunnen stellen. Bart Beckers brak door op rechts en hij schoot hard op doel, maar de bal ging net over.lees meer op bron:www.sss18.nl/sss-18-haalt-opgelucht-adem-na-de-overwinning-op-sporting-heerlen

Neem even de tijd om Gastenboek Gastenboek fotoalbertoverloon te tekenen.