OVERLOON 20-12-2015 De eerste Kerstopening overloon 2015 is massaal bezocht dit Kleinschalig evenement in hartje Overloon met als uitgangspunten:
- 1 grote kerstboom in het centrum van Overloon- Gezamenlijke aankleding van de kerstboom
- Open karakter in kerstsfeer (verlichting, vuurkorven...)- (live-) muziek- Drankjes (o.a. glühwein)- Hapjes (kerstmarkt gerelateerd)- Goodies (kleinschalige verkoop)

De opbrengsten komen in zijn geheel ten goede van RunningTeamOverloon, welke deel zullen nemen aan de Roparun (Parijs-Rotterdam)! Het doel van de Roparun: ”Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.meer info op www.runningteamoverloon.nl of op www.facebook.com/events/1117835244895376/ 

Roparun
De Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld van Parijs naar Rotterdam die van 14 tot en met 16 mei 2016 voor de 25e keer wordt georganiseerd en waarmee geld wordt ingezameld voor Stichting Roparun. Dit geld komt ten goede aan zowel kinderen als volwassenen met kanker. Geen onderzoek, maar concrete activiteiten om de tijd die hen nog rest zo plezierig mogelijk te maken.

Running Team Overloon
Running Team Overloon gaat deze uitdaging aan en zal met 8 hardlopers uit Overloon aan de start verschijnen, ondersteund door een team van 15 personen. Naast heel hard trainen voor de Roparun, zijn we ook druk bezig met het zoeken naar sponsoren en donateurs en het ontplooien van activiteiten. Wij willen graag zo veel mogelijk geld inzamelen, maar zonder hulp komen wij niet ver.

Donaties
Deelname aan de Roparun gaat gepaard met aanzienlijke kosten. Daarnaast willen we uiteraard zo veel mogelijk geld overhouden voor het uiteindelijke doel. Graag willen we hiervoor ook een beroep op u doen, zodat we met uw steun in 2016 tot een mooi resultaat kunnen komen. Iedere donatie is welkom!Wij zien uw donatie graag tegemoet op rekeningnummer.NL50RABO0305738402 t.n.v. Team 292 Running Team Overloon meer info op  www.runningteamoverloon.nl

                                                        Neem even de tijd om Gastenboek Gastenboek fotoalbertoverloon te tekenen.