Overloon- muziek. Precies die liefde voor muziek brengt jong en oud bij elkaar. De Philharmonie Zuidnederland staat graag dicht bij de mensen en draagt het rijke amateurverenigingsleven een warm hart toe. Daarom was de Philharmonie Zuidnederland Vrijdag 5 juni 2015 in Overloon om samen Fanfare Vriendenkring uit Overloon te spelen in Gemeenschapshuis De Pit in .In de workshop Componeren samen met een musicus van Philharmonie Zuidnederland een klankstuk op.Met oefeningen onderzoeken ze de klankkleuren van instrumenten. Soms kun je een instrument heel anders laten klinken dan je op de muziekles leert. De workshopleider speelt zelf mee en zorgt ervoor dat uit alle goede ideeën die de leerlingen aandragen een samenhangend klankstuk tevoorschijn komt.Bij samen muziek maken is goed samenwerken essentieel. en leren hoe dat in een orkest gaat en ondervinden daarbij dat het hun gezamenlijke verantwoordelijkheid is om de compositie goed uit te voeren. Als ook de voorbereidingen op het gezamenlijk concert op donderdag 25 juni een groots concert verzorgen, in Gemeenschapshuis De Pit in Overloon samen met Philharmonie Zuidnederland.meer info op de Website van fanfarevriendenkring uit Overloon www.fanfarevriendenkring.nl of op de Website van www.philharmoniezuidnederland.nl

Op donderdag 25 juni zal fanfare vriendenkring een groots concert verzorgen, samen met Philharmonie Zuidnederland. Dit is niet zomaar iets, dit is zéér bijzonder én uniek!Zoals u leest, is dit een unieke kans voor onze fanfare om met zo’n prachtig en groot toporkest een concert te verzorgen. Wij hopen dan ook dat velen van jullie komen kijken en luisteren op donderdag 25 juni.
Het concert begint om 20:00 in de Pit. Kaarten a €15,- zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar via onze site www.fanfarevriendenkring.nl en bij Shop Jacobs en Bakkerij Degen.

                                                         Leuk als je even het gastenboek tekent   scroll naar beneden voor het filmpje.

 

                                                               philharmonie zuidnederland - even voorstellen