Fun-nightride 20-10-2018

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober vindt er een uniek MTB- event plaats in de bossen rond Overloon. Op zaterdagavond was de afgetrapt met een Fun-nightride. Op een technisch uitdagend parcours kun je een tocht van 17 of 35 km gereden worden. Deze tocht vindt volledig in het donker plaats en de eigen verlichting van de deelnemers zal voor een spectaculair plaatje zorgen op de vele singletracks die het parcours rijk is.

Als de fietsen veilig zijn opgeborgen in de bewaakte fietsenstalling in de sporthal 

en je hebt gedoucht staat er een feestelijk vervolg van de avond op het programma in het sportcafé van sporthal de Raaijhal. Hier kan iedereen zijn energieniveau weer aanvullen voor de tocht van zondagochtend.

Als men voldaan is van dit feestje kan ieder die een slaapplek heeft gereserveerd in de sporthal deze opzoeken. Deze slaapplek is een gezamenlijke ruimte met een heren en een damesdeel en bevindt zich ook in de sporthal. Je kunt als het ware je bed in rollen.

De zondagochtend begint voor de overnachters met een heerlijk verzorgd ontbijt in de sporthal, waarna de fiets uit de stalling getrokken kan worden voor de zondagochtendtocht. Bij deze tocht kan gekozen worden uit de afstanden 35, 50 en 60 km. Ook deze tocht gaat overwegend over de vele singletracks in de Overloonse bossen. Natuurlijk kan aan elke tocht afzonderlijk worden deelgenomen.

meer info en foto’s op website van Toerklub Overloon http://www.toerklub.nl/  facebook https://www.facebook.com/toerkluboverloon

                                                                          Schrijven in het gastenboek