Vrijdag 28 februari was er in Overloon weer een zaalvoetbaldag georganiseerd door Zaalvoetbalschool TOF.

Onder leiding van de ervaren trainer/coaches Frank Brands (ex-international), Jos van Gerven (trainer Lake Valley jeugd en senioren) en Nathan van Gerven (trainer Lake Valley 0.13 en speler Lake Valley 1) hebben 23 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar een geweldige ochtend gehad. Zo stonden er verschillende oefenvormen op het programma zoals het verbeteren van de techniek, afwerkvormen en partijspelen. Tussendoor werd er genoten van een gezond tussendoortje met dank aan Plus Verbeeten Overloon. Het was een erg leuke en leerzame ochtend met als motto 'plezier is de basis!'.

Vanaf a.s. zondag gaan onze groepstrainingen weer verder en er is nog ruimte om aan te sluiten. We trainen in maart op zondag 1 - 8 - 22 - 29, van 10.00 - 11.00 uur in Venray. De trainingen zijn voor spelers/speelsters van 6 t/m 13 jaar. Bij ons trainen betekent trainen in een kleine groep met veel individuele aandacht! Altijd vanuit een positieve coaching en met heel veel technische oefenvormen.

Waarom is zaalvoetbal volgens ons zo goed voor de ontwikkeling van elke speler? Voetballen in een kleine ruimte, veel balcontacten en snel omschakelen. Daarnaast wordt je techniek er beter van en is het ook nog eens heel leuk om te doen!!!

Kom vanaf 1 maart trainen en ik weet zeker dat ook jij enthousiast zal zijn! Voor meer informatie en aanmelden bel/app Frank Brands 0612294226.

meer informatie en aanmelden ga naar http://www.zaalvoetbalschooltof.nl/index.php  meer foto’s van de zaalvoetbaldag op https://www.facebook.com/zaalvoetbalschoolTOF/