Home » Nieuwstip

Nieuwstip.Heeft u een interessant nieuwtje voor de site? Heeft u iets zien gebeuren of bent u ergens bij geweest? Laat het mijn dan weten wat, waar en wanneer u iets heeft gezien?

foto’s

Heeft u een interessante foto voor de site? Heeft u iets zien gebeuren of bent u ergens bij geweest, en heeft u dat weten vast te leggen op de gevoelige plaat? Laat het mijn dan weten. Belangrijk voor mijn is te weten wat er op de foto staat en waar en wanneer de foto is genomen.

Voor nieuwstips kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

WhatsApp

foto albert  is te bereiken via WhatsApp. Heb je een nieuwstip, foto;s? App mijn via 0637739180. Vergeet niet het nummer eerst toe te voegen aan je contactlijst, zodat je mijn  sneller kunt bereiken. 

Waarom wil overloon nieuws op deze website uw persoonsgegevens weten?
In de formulieren op overloon nieuws wordt standaard gevraagd naar uw Naam * E-mailadres * en Bericht * het is verplicht om uw persoonsgegevens in te vullen.Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, wil overloon nieuws contact met u kunnen opnemen. Bijvoorbeeld om u een vraag te kunnen stellen en natuurlijk om antwoord te kunnen geven als u zelf een vraag hebt gesteld.informatie vind je op Privacyverklaring