OVERLOON-Volleybalvereniging Sportivo organiseert het 32e Hemelvaarttoernooi
Voor de 32e keer organiseert volleybalvereniging Sportivo de Hemelvaartsdag, 14 mei, haar traditionele buitenvolleybaltoernooi. Dit toernooi is al jaren de afsluiter van het seizoen voor de vereniging maar is ook de plek waar de club zich laat zien aan Overloon en de rest van de regio.
Er wordt gevolleybald in twee verschillende klassen: de geoefende klasse voor teams met meerdere spelers die ervaring hebben met het spel en de ongeoefende klasse voor de teams die helemaal geen ervaring hebben. In beide klassen dienen er altijd twee dames in het veld te staan. Gezelligheid staat voorop tijdens het toernooi al zijn er aan het einde van de dag wel prijzen en natuurlijk de wisselbekers te winnen.
Behalve het toernooi is er nog meer te doen op het sportveld bij de Raayhal in Overloon. Er is een terras waar zowel toeschouwers als deelnemers een hapje en drankje kunnen nuttigen, er is een springkussen en er wordt een loterij met leuke prijzen gehouden.
Voor meer informatie zie de website van de volleybalvereniging: www.vvsportivo.nl of op de Facebookpagina: facebook.com/vvsportivo

                                         Leuk als je even het gastenboek tekent   scroll naar beneden voor het filmpje.