Wat was het afgelopen zondag een bjjzondere middag in het Openlucht Theater Overloon. Niet zomaar een Première van een muziekstuk , het publiek kreeg een complete theatrale productie voorgeschoteld.

Kleine ensembles die het publiek op het wandelpad naar het theater verwelkomde met passages uit de compositie. Daarna een sprankelende openingsfanfare door koper en slagwerk staand op de heuvels van het theater, en het verhaal rondom de compositie waarin ensembles en solisten al spelend, alla een flashmob, het podium betraden en uiteindelijk de uitvoering van de bijna 10 minuten durende compositie. Meer dan 400 toehoorders genoten van een unieke voorstelling.

En nu op naar de volgende prachtige avond, Avond van de Filmmuziek! Noteer alvast in de agenda, zaterdag 16 juli rond de klok van 20.30 uur, ook weer in ons prachtige openluchttheater! Meer informatie op www.fanfarevriendenkring.nl of op facebook.com/fanfare.vriendenkring website www.openluchttheateroverloon.nl.  Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon