OVERLOON- zondag 18 januari 2015 werd er een ATB Veldtoertocht gehouden in Overloon. De tocht werd georganiseerd door de toerklub van overloon.. de vrijwilligers waren de hele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Ondanks dat het 's morgens slecht weer was kwamen er toch nog 500 fanatieke ATB-ers op de tocht af.
er kon gestart worden vanaf 9.00 uur bij pannenkoekenhuis “Museumzicht van Overloon en men kon kiezen uit een tocht van 35, 45 en 55 kilometer. Onder natte weersomstandigheden stapten de deelnemers op de fiets en begonnen ze Uiteraard aan de vaste ATB route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.

Hard werken op de fiets
Bij de pauzeplaats bij aardappelhandel De Lange.kreeg men een consumptie aangeboden. Een versnapering Daar zijn ook de charmante dames van het Red Bull promotieteam aanwezig met hun bekende mini’s en samples. dat was wel nodig want het was hard werken op de fiets om door de modder en de grote plassen te komen. Maar de meeste ATB-ers kunnen wel tegen een stootje dus het was ook wel weer een uitdaging om glibberend en glijdend de tocht uit te fietsen.Dit jaar was er een primeur! Voor het eerst sinds het bestaan van de tocht gaan we door de expositiehal van het Oorlogsmuseum van Overloon. dus als afsluiter door deze hal biken midden tussen de tanks en de vliegtuigen!
Na afloop waren de reacties ondanks dat het een zware tocht was van de deelnemers positief, vooral die van ver kwamen waren verrast door de mooie expositiehal van het Oorlogsmuseum. Ondanks dat er minder deelnemers waren dan vorig jaar kijkt toerklub Overloon toch terug op een geslaagd evenement. ook alle vrijwilligers bedanken voor de inzet, foto's fotoalbertoverloon.
voor meer info zie de website van toerklub van overloon www.toerklub.nl of op www.facebook.com/toerkluboverloon

                                                                           Leuk als je even het gastenboek tekent  scroll naar beneden voor het filmpje

                      Klik op de foto van het fotoalbum om het gehele album te openen: