Oldtimer Toerrit De Vlotter 04-06-2017

Vanaf de eerste zondag van mei zullen er weer mooie bromfietsritten verreden worden! Dit wordt alweer het 5e seizoen van Oldtimer Vriendenclub De Vlotter! Een jubileumjaar!

De Vlotter gaat weer rijden op iedere eerste zondag van de maand van mei t/m oktober met daarnaast nog een lange rit op 16 juli.

Verzameld wordt zoals altijd bij Partycentrum Bos aan de Irenestraat in Overloon vanaf 09.45 uur en vertrek stipt 10.30 uur (dit geldt voor de korte ritten). De terugkeer is op hetzelfde adres. De ritten worden beurtelings uitgezet door verschillende leden die u mooie plekjes in de omgeving laten zien.

De data op een rij:

7 mei: korte rit ca. 50 km

4 juni: korte rit ca. 50 km 

2 juli: korte rit ca. 50 km 

16 juli lange rit ca. 120 km verzamelen 09.00 uur

6 aug. korte rit ca. 50 km 

3 sept. korte rit ca. 50 km. 

1 okt. heel korte rit ca. 35 km 

De rit zal altijd van tevoren op de website kenbaar worden gemaakt. Houd de website in de gaten in verband met mogelijke wijzigingen door bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Leest u vooral ook de huisregels even door als u mee wilt rijden. Deze zijn terug te vinden op de website.

Dit jaar zullen ook een technische avond en een barbecue-avond georganiseerd worden.

De contributie blijft gehandhaafd op € 10,00 voor een heel jaar, voor losse ritten is de bijdrage € 3,00 per rit (ook niet-leden zijn tijdens de ritten altijd welkom!).

Uiteraard kunnen nieuwe leden zich nog aanmelden. Dit kan door € 10,00 over te maken op rek.nr. NL14RABO0302767843 ten name van O.V.C.  De Vlotter met vermelding van: contributie 2017, naam woonplaats en liefst ook emailadres. Mocht u lid willen worden dan wordt u van alle activiteiten per email op de hoogte gehouden.

 Het bestuur van O.V.C. De Vlotter wenst u veel bromplezier voor het komend seizoen!

 www.de-vlotter.nl

           Leuk als je even het gastenboek tekent scroll naar beneden voor het filmpje