43 teams gingen op pad om het spel te spelen van 1e editie Loën wet't 7-10-2016

Team 'Wej zette j(O)ker in' is de glansrijke winnaar van Loën wet 't 2016! Gevolgd door 'De groenten van...' en brons ging naar team 'Tittenkotsch'. Van harte gefeliciteerd teams, hier nemen wij ons petje voor af!!!
Natuurlijk kent Loën wet 't alleen maar winnaars: alle teams, sponsoren, organisatie, partycentrum Bos, de dorpsraad, het hele dorp... We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor het succes van deze eerste editie!

 

Overloon een spel waarbij teams op vrijdagavond 7 oktober 2016 in een race tegen de klok vragen uit de opdrachtenbijbel moeten beantwoorden.Alle hulpmiddelen mogen daarbij ingezet worden.De teamcaptain wordt op vrijdag 7 oktober om 18.00 uur bij Partycentrum Bos verwacht voor een korte uitleg en het overhandigen van bijbel.Vervolgens vertrekt het team naar een zelfgekozen locatie in Overloon.Dit kan bij iemand thuis zijn, in een café of bij een vereniging. De opdrachtenbijbel dient dezelfde avond om 23.30 uur weer bij Partycentrum Bos te worden ingeleverd.Alle vragen, opdrachten en instructies zijn in de bijbel opgenomen.Algemene en Lónse vragen uit verschillende categorieën passeren de revue.De kans bestaat ook dat de jas aan moet om bepaalde vragen te kunnen beantwoorden.Daarnaast worden de teams verrast met een geheime opdracht. De strijd draait in dit spel om de spaarpot. De winnende teams (1, 2, 3) ontvangen elk een percentage uit deze spaarpot.Dit bedrag verdelen de drie teams vervolgens over 3 stichtingen en/of verenigingen uit Overloon.Deze keuze kunnen de teams in de opdrachtenbijbel maken.De eerste plek ontvangt daarnaast een cadeaupakket en de titel Loën wet ‘t en op zaterdag 8 oktober om 21:00 uur kan heel overloon bij Partycentrum Bos de uitslag komen beluisteren en de avond afsluiten met een gezellig feestje.

Loën wet't stuur u foto in  fotoalvertoverloon is te bereiken via WhatsApp. via 0637739180. 

Team Loën wet 't. bron www.facebook.com/loenwetut

Leuk als je even het gastenboek tekent  let op Er zijn foto 4 pagina's  scroll naar beneden voor het filmpje

                            deel 2 van Loën wet't

deel 3 van  Loën wet't 

prijsuitreiking  feestavond 1e editie Loën wet't 8-10-2016

               Leuk als je even het gastenboek tekent