Wearming Up Aovend 18-2-2017

Op 18 februari 2017 vond er voor de 3e keer de jaarlijks terugkerende carnavalsavond plaats in het sportcafé van de Raaijhal in Overloon De titel van deze avond is “Waerming Up Aovend” Deze avond staat voor plezier, schik en gezelligheid, met goede feestmuziek en ’n lekker glas bier van prefecte kwaliteit.Prins Freek, prinses Marion, de road van 11 en de hofkapel van de Huibuuke zijn ook dit jaar weer van de partij.Doordat de band de Haybelly’s uit Overloon helaas zijn gestopt heeft de Raaijhal gelukkig een supergoed alternatief weten te vinden in de 10-mans formatie FEZZ Entertainment band. De bandleden van FEZZ zijn afkomstig uit de hele regio en weten zelf dus wat feesten en carnaval is. Ze spelen dus niet alleen bekende feestnummers maar ook alle carnavalskrakers.Een van de bandleden van FEZZ is o.a. voormalig inwoner van Overloon Cor van der Cruijsen. Cor speelde in de jaren ‘80/’90 in het Lonse carnavalsorkest Drietakt en was een van de zangers van een van ‘s mooiste optredens van de Bonte Avonden aller tijden in de a capella band het HuiAccoord.
Dit deed Cor destijds o.a. samen met Toon van Opbergen. Toon en Cor zullen samen met FEZZ een aantal geweldige feestnummers ten gehore gaan brengen.
Daarnaast zijn er ook weer een aantal artiesten die hebben deelgenomen aan de liedjesmiddag 2017 van de Huibuuke van de partij die hun liedje nogmaals komen zingen. Onder andere de winnaar “Omda ’t Kan (met ’t nummer Lonse Jong), de Schelherte en de jongens van de road van 11 hebben al toegezegd maar wellicht dat er nog enkele artiesten meer komen optreden.
Uiteraard zal ook de hofkapel tijdens deze avond laten horen dat ze aanwezig zijn en de boel flink aanzwepen en op de kop zetten!
Al met al dus een super muzikale avond met diverse uiteenlopende artiesten waardoor, dans, schik en plezier gegarandeerd is.zie ook de website van de raaijhal. www.raaijhal.nl of op facebook www.facebook.com/raaijhal.overloon

                   Leuk als je even het gastenboek tekent let op Er zijn 2 foto pagina's