SSS’18 laat twee winstpunten liggen

Gepubliceerd op 9 oktober 2022 om 22:00

Na 3 wedstrijden had SSS’18 3 punten moeten hebben, maar tegen Volkel werd slechts 1 punt binnengehaald! Voor de derde keer op rij keek SSS’18 al na 3 minuten tegen een 1-0 achterstand aan.

Volkel bemachtigde de bal en op rechts brak Volkel door. Het was Body Jilisen, die doeltreffend raak schoot:0-1. Twee minuten later was het bijna 0-2, maar die kans werd gemist tot opluchting van alles dat Overloon was. Het was weer een slecht begin. SSS’18 had dit goed in de gaten en pakte de wedstrijd goed op. Er ontspon zich een leuke wedstrijd met over en weer volop kansen. Inde 10e minuut kreeg SSS’18 een corner op rechts die door Koen Voesten keihard tegen de lat geschoten werd. Vier minuten later een aanval van SSS’18 op links. Het was Ser van Es, die het doelpunt  wist te maken, nadat hij zijn kans gegrepen had.  Hij werd goed aangespeeld en  de keeper was verslagen: 1-1 De wedstrijd bleef goed op en neer  gaan. En er ontstonden aan beide kanten doelrijpe kansen. Ook had SSS’18 meer balbezit dan Volkel, maar zij bleven de bal goed rond spelen en wisten ook kansen te creëren. De wedstrijd was mooi om te zien en in het zonnetje genoot iedereen. Vlak voor de rust werden nog verschillende kansen om zeep geholpen en er veranderde niets in de stand.

De tweede helft was nauwelijks begonnen en beide ploegen wilde snel op voorsprong te komen. Dat deed SSS’18 beter. In de 52e minuut werd Bas Joosten door Frits Lucassen de diepte in gestuurd. Bas was snel en kwam als eerste bij de bal en hij ronde schitterend af: 2-1. Het zag er naar uit dat deze middag misschien wel winnend afgesloten kon worden, maar in de 59e minuut werd door Rick van Amsterdam een tegenstoot goed afgerond en het was 2-2. SSS’18 kreeg nog een dot van een kans: strafschop!! Er werd hands gemaakt binnen de 16 meter en de scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Bas Joosten was uitgevallen en wie zou die strafschop nemen. Het was Koen Voesten, die de bal in zijn handen nam en klaar legde. Hij wilde blijkbaar zelf die strafschop nemen en hij miste!! Er braken nog spannende 10 minuten aan en in de 88e minuut wist invaller Willem Verstraaten de 3-2 te scoren, maar de grensrechter van Volkel vlagde en de scheidsrechter was het met hem eens: Geen winnend doelpunt. Het bleef bij het gelijke spel. Zondag is er weer een uitwedstrijd en ook daar bent u van harte welkom.