SSS'18 speelt gelijk tegen Geldrop 11-12-2016

Overloon-Het tegen degradatie strijdende SSS'18 pakte zondagmiddag in de eerste klasse D een punt in het thuisduel met Geldrop: 2-2 (1-0).
De Overloonse ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt, uit een counter, van Paul Janssen. In de tweede helft scoorde Geldrop uit een corner de 1-1. Ruim 20 minuten voor tijd kwamen de gasten op 1-2. Vervolgens vielen er nog twee rode kaarten. Eerst werd Cas Rutten (na twee keer geel) van het veld gestuurd, waarna een paar minuten later ook een speler van Geldrop met direct rood van het veld werd verwezen. Vlak voor tijd scoorde Koen Verlinden uit een vrije trap de verdiende 2-2 gelijkmaker.bron www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/sport/67141/punt-sss-18-tegen-geldrop