Overloon op zondag 6 maart 2016 speelden SSS'18 met 1-1 gelijk tegen ZSV uit Zeilberg. Doelpuntenmaker voor SSS'18 was Koen Verlinden.Doelpuntenmaker voor Zeilberg was dit Mathieu van de Mortel

voor zowel SSS’18 als ZSV zou het een spannende wedstrijd worden, immers beide ploegen kunnen de punten goed gebruiken. Het was voor beide ploegen dan ook geen optie om de wedstrijd verliezend af te sluiten. Tijdens het 1e kwartier was het ZSV dat druk uit oefende op de verdediging van SSS’18. Enkele mooie kansen werden gecreëerd door ZSV maar met kunst en vliegwerk wist Kevin van den Berg zijn doel schoon te houden. In het 2e kwartier was het SSS’18 dat veel meer van het spel kreeg. Er werd beter gecombineerd en men kreeg ook kansen. Zo was het Bart Beckers die in de 19e minuut, geheel onverwacht, vrij voor de keeper van ZSV kwam maar Bart scoorde helaas niet. Nu was het SSS’18 dat druk uitoefende op de verdediging van ZSV. In de 37e minuut slalomde Frits Lucassen om enkele verdedigers van ZSV heen en Frits werd daarbij onreglementair gehinderd. Op een goede plek werd de toegekende vrije trap genomen door Koen Verlinden. Koen schoot de bal prachtig binnen en de 1 – 0 prijkte op het score bord. We gingen rusten met deze voor SSS’18 leuke stand. Beide ploegen trapte ongewijzigd af voor de 2e helft. De aanvang van de 2e helft was een kopie van de aanvang van de 1e helft. ZSV zette opnieuw SSS’18 onder druk. SSS’18 probeerde via combinatievoetbal de aanvallers in stelling te brengen maar dat sorteerde geen effect. In de 55e minuut werd een terechte vrijetrap toegekend aan ZSV. lees meer op de Website van  www.sss18.nl of op facebook.com/rkvvsss18 en van www.wakanutgeve.nl

Neem even de tijd om Gastenboek Gastenboek fotoalbertoverloon te tekenen.