De Lónse Kermis kijkt terug op een geslaagde kermis

Gepubliceerd op 25 augustus 2022 om 18:53

Overloon - De attracties zijn afgebroken en ingepakt: de kermis van Overloon 2022 zit erop en is rustig verlopen volgens de politie Woordvoerder zijn er geen bijzondere registraties van Overloon van afgelopen weekend. Er heeft een diefstal op de kermis plaatsgevonden, maar de daders en het vermiste item zijn direct ook weer aangetroffen.

Door de inzet van de lokale horeca en een groep vrijwilligers heeft De Lónse Kermis in Overloon kan terugkijken op een geslaagde kermis. Dankzij de goede samenwerking met de kermisexploitanten, lokale horeca en de gemeente, maar ook de Kinderkleedjesmarktvan de 3e editie Lónse Kinderkleedjesmarkt was een groot succes en Om de jeugd te trekken, was er dit jaar ook weer de Break Dance op de ‘Lónse Kermis, tijdens de familiedag op zondag extra activiteiten voor de kinderen o, a, schminken! En Silent disco en kon je  dansen op de stille kermisdisco. Dinsdag Op het kermisterrein kon je haren laten versieren met een haarveertje (de nieuwste haartrend!) of gekleurde gel. En maak je look af met een coole glittertattoo! En Woensdag op was er op het kermisterrein een letterspeurtocht uitgezet waarbij mooie prijzen te winnen zijn speuren op de Lónse Kermis? Vind je alle letters, dan verdien je een kaartje voor de rups of botsauto!

Naast de opening op zaterdagmiddag waar Kermiswethouder Maarten Jilisen en Atze Lubach, voorzitter van de kermisvakbond, en uiteraard met  Hollie Lolllie De Lónse Kermis feestelijk geopend. Ook was er een prijsuitreiking van de kleurwedstrijd.

 

De Lónse Kermis

De kermis in Overloon is van oudsher een begrip in de regio. Samen maken we ons sterk om De Lónse Kermis nieuw leven in te blazen en ervoor zorgen dat deze levendig blijft!

 

De Lónse Kermis Bedankt iedereen voor weer een kei gezellige Lónse Kermis! 

Mogelijk gemaakt door de horeca, dorpsraad, sponsors en alle andere betrokkenen 

 En… door jullie natuurlijk. Volgend jaar: vrijdag 18 t/m woensdag 23 augustus 2023. Zet hem alvast in je agenda. De kermis in Overloon is van oudsher een begrip in de regio.Scan dan de onderstaande QR-code en doneer We zijn super blij met alle donaties.  Zo kunnen we volgend jaar nog meer leuks voor alle kinderen organiseren.

gg-8.jpg

 

Meer informatie vindt u op de website van de Lónse Kermis https://delonsekermis.nl/ of op facebook https://www.facebook.com/delonsekermis/ en op instagram https://www.instagram.com/delonsekermis/

foto's  Kermis klik hier 

 

LEES OOK

De Lónse kermis officieel van start

20 aug. 2022

Op zaterdag om 16.00 uur was de officiële opening van De Lónse kermis, Kermiswethouder Maarten Jilisen en Atze Lubach, voorzitter van de kermisvakbond, en uiteraard met  Hollie Lolllie zijn erbij. Alle kleurplaten zijn nog te bewonderen in de etalage van De Pit.

Lees meer »

 

De Lónse Kinderkleedjesmarkt

20 aug. 2022

Overloon het succes van 2020, was er dit jaar weer op zaterdagmorgen 20. augustus De Lónse Kinderkleedjesmarkt, dit was weer op het schoolplein van Josefschool.

Lees meer »