Lezing/presentatie Balance Your Limits

Gepubliceerd op 22 september 2022 om 19:03

Harold van Berlicum van Balance Your Limits is eigenaar van praktijk ‘Balance Your Limits, een praktijk die zich richt op het helpen van mensen met diverse klachten.

De praktijk is gevestigd in Westerbeek en sinds 1 januari 2021 ook in Mill op de Markt 33. Harold vertelt “Ik ben dankbaar dat ik mensen mag helpen en vind het belangrijk dat mensen op hun gemak zijn. Mijn praktijk is laagdrempelig en de sfeer in mijn praktijk voelt heel fijn en rustig. Ik werk vanuit mijn hart en gevoel en daarmee spoor ik lichamelijke en emotionele blokkades op in het lichaam”. Harold gaat vertellen waarom hij hiermee is begonnen en waarom hij graag mensen wil helpen. 

U kunt in de praktijk terecht voor: 

• Coaching, zoals burn out, werk- of relatieproblemen, gevoeligheid en verdere levensvragen 

• Hypnotherapie, door middel van hypnose kun je heel veel problemen en uitdagingen oplossen 

• Energetische behandelingen en ontspanningsmassages 

Kijk hier voor alle behandelingen - www.balanceyourlimits.nl/behandelingen

 

De lezing op woensdag 19 oktober begint om 19.30 uur tot ca. 21.30 uur. De bijdrage voor deze avond is € 10,00 inclusief koffie en thee en na afloop krijgt u nog een consumptie aangeboden door Harold. Mocht u zich van tevoren willen aanmelden dan dit kan natuurlijk via info@balanceyourlimits.nl.

 

Locatie is Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511, email t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com.