overloon nieuws

intocht Sinterklaas 2022

Gepubliceerd op 5 november 2022 om 07:29

De dagen worden korter, het weer begint te veranderen dus het is weer tijd voor het leukste kinderfeest van het jaar!! Ook dit jaar komt de Sint met zijn Pieten naar Overloon en wel op zondag 13 november, waar we hen natuurlijk met z'n allen zullen verwelkomen

We zien jullie allemaal graag op zondag 13 november om Om 14:30 uur start de intocht.Aansluitend zal de Sint een bezoek brengen aan de Pit in Overloon, (14 oktoberplein 2, 5825CC Overloon) waarbij de kinderen natuurlijk de gelegenheid krijgen om Sinterklaas een handje aan Sinterklaas te geven.

route 

Starten om 14:30 uur. Aansluitend start rond 15:00 uur het programma in De Pit. De route van de intocht is: Raaijweg - Generaal Hasbroucklaan - Vierlingsbeekseweg - 14 oktoberplein - Engelseweg. De mensen die aan deze route wonen verzoeken wij vriendelijk om deze middag vanaf 14:00 uur de auto’s op de opritten of parkeerplaatsen te zetten zodat Sinterklaas ongehinderd zijn weg weet te vinden naar De Pit

programma in “De Pit”.

Voor de kinderen t/m groep 4 is er een programma in de grote zaal

De kinderen van groep 5 mogen kiezen of ze naar de grote of de blauwe zaal gaan.

Voor de kinderen van groep 5 t/m 8 is er een filmprogramma in de blauwe zaal.

De kinderen ontvangen voor het programma een toegangskaartje via school.

Kinderen die niet in Overloon op school zitten

Zit uw kind niet op “de basisschool, ’t Smurfje of ’t kleine Atelier” dan kunt u bij de DA een toegangskaartje bemachtigen waarmee u, na het programma in de pit, een lekkere verrassing van Sinterklaas krijgt.

 

Glutenvrije piet bij intocht Sinterklaas

sinterklaasintocht18-11-2018---15-1-1.jpg

Dit jaar heeft de Sint wederom aan de kinderen gedacht die een "Gluten-allergie" hebben. Dit jaar zal wederom een GlutenPiet meekomen tijdens de intocht van Overloon.

Zorg ervoor dat uw kind, tijdens de intocht, goed zichtbaar is voor de GlutenPiet.en print daar een gluttenvlaggetje uit, met een stokje maak je er een vlaggetje van! De GlutenPiet is zelf ook te herkennen aan een grote "glutenvrij" vlag! Heeft uw zoon of dochter een "Gluten"-allergie dan zal de Snoep inpak-Piet zorgen dat er voor uw kind, óp de dag van de intocht aan het einde van de middag, een glutenvrij snoepzakje is. Wél zou de Snoep inpak-Piet willen weten welke kinderen een "Gluten"-allergie hebben. U kunt de naam van uw zoon of dochter tot uiterlijk 6 November opgeven via sinterklaasoverloon@gmail.com

 

Hoe herkent Glutenvrije Piet jou?

Print deze vlag uit, hang 'm aan je pietenmuts of plak 'm om een stokje heen. Als je 'm goed omhoog houdt, ziet Glutenvrije Piet dat jij de glutenvrije kruidnoten mag hebben!

Je kunt ook de kleurplaat downloaden, inkleuren en omhoog houden. Verwacht je slecht weer? Dan is lamineren een uitkomst.

Meer info op https://www.facebook.com/SinterklaasOverloon/

Kleurplaat Sinterklaas Overloon 2022
PDF – 168,1 KB 72 downloads
Glutenvrij Groene Vlag Met Pietje
PDF – 672,4 KB 70 downloads
Kleurplaat Glutenvrije Piet
PDF – 303,9 KB 62 downloads