Grootste kerstconcert Land van Cuijk viert jubileum

Gepubliceerd op 22 november 2022 om 18:54

‘Kerst a la Carte’ zoals wij dit concept al 25 jaar noemen of toch gewoon het ‘Kerstconcert van Fanfare Vriendenkring uit Overloon’? Het maakt ons niet zoveel uit hoe je het 25 jaar geleden opschreef op de kalender of hoe je het nu invoert in je digitale agenda op je telefoon. Dit jaar vieren we dus ons 25e jubileum. Een reden om dit jaar álles uit de kast te halen. Een editie als een ‘neusje van de zalm’ die we maar 2 avonden spelen. Een editie waar je bij moet zijn geweest!

(Foto’s Kerstconcert 2022) Kerst à la Carte Grenzeloos klik hier 

 

Waar denkt u aan bij ‘Grenzeloos’?

 

Voor dit bijzondere jubileum-kerstconcert hebben wij gekozen voor het thema Grenzeloos. Kerst is zelf al grenzeloos. Het kent geen grenzen en wordt over de hele wereld gevierd, ieder op zijn eigen manier.
Maar grenzeloos is Fanfare Vriendenkring zelf ook. De afgelopen 25 jaar maakten de meest uiteenlopende artiesten hun opwachting in onze concerten. De bijzondere editie van dit jaar is in al zijn facetten grenzeloos en daar we lichten we graag een tipje van de sluier over op…

 

Grenzeloos zijn de artiesten van dit jaar:

Zo hebben we de fantastische zangeres Emma Loeffen

generalerepetitiekerstconcertvanfanfarevriendenkring16-12-2022--7.jpg generalerepetitiekerstconcertvanfanfarevriendenkring16-12-2022--9.jpg  generalerepetitiekerstconcertvanfanfarevriendenkring16-12-2022--29.jpg

weten te strikken, zij komt uit het noordelijke deel van onze nieuwe gemeente Land van Cuijk. Daarnaast zijn we aan de zuidelijke kant van Overloon over de gemeentegrens gegaan en zijn we de samenwerking aangegaan met het jonge gemengde koor Zangers van Sint Frans uit Venray.

generalerepetitiekerstconcertvanfanfarevriendenkring16-12-2022--16.jpg

Tegelijkertijd zijn we juist ook binnen de Lónse grenzen gebleven met de gastoptredens van Het Overloons Toneel

generalerepetitiekerstconcertvanfanfarevriendenkring16-12-2022--18.jpg

en Wilbert van Perlo. Bekende namen, maar ze gaan u zonder twijfel verrassen met hun optredens tijdens dit concert.

generalerepetitiekerstconcertvanfanfarevriendenkring16-12-2022--24-1.jpg

 

Grenzeloos zijn de nummers die we spelen:

  • come all ye Faithful; het bekende ‘wij komen te samen’. Wie kent dit bekende, maar prachtige nummer niet? Soms is het fijn om ook even binnen onze bekende grenzen te blijven...
  • I met an Angel van Céline Dion; ontmoet een engel over de grenzen van onze tastbare wereld.
  • Finlandia; een zeer indrukwekkend fanfarewerk uit 1964. Een patriottisch stuk gericht tegen de intrekking van de Finse autonomie door Rusland. Zeer actueel en grenzeloos.
  • Why; verdriet kan soms ook grenzeloos zijn. Dit nummer heeft Emma zelf geschreven en gaat over het veel te vroeg overlijden van haar vader.
  • This is me; je mag zijn wie je bent, dus grenzeloos, maar aan de andere kant mag je ook je grenzen aangeven.
  • Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen; grenzeloos…

 

Muziek verbindt, muziek is universeel, muziek is grenzeloos.

Wij hebben er dan ook een grenzeloos vertrouwen in dat we dit jaar een heel erg mooi en gevarieerd programma hebben en nodigen u van harte uit om te komen luisteren en kijken.

image5.png

 

Omdat het een jubileum is en we zo veel mogelijk mensen willen laten genieten van deze toppers en natuurlijk van onze eigen fanfare hebben we 2 optredens. Zaterdag 17 én zondag 18 december 19.30 uur Kerst a la Carte jubileumeditie in de kerk.

 

Noteer alvast in je digitale agenda of gewoon op de kalender, zaterdag 17 én zondag 18 december 19.30 uur Kerst a la Carte, de jubileumeditie.

 

De kaartjes zijn verkrijgbaar via www.fanfarevriendenkring.nl of via onderstaande QR code,

schermafbeelding2022-11-22om184522.png bij Bakkerij Degen en Plus Verbeeten Overloon, en bij Kapper Karen in Venray