Bonte Avond

Gepubliceerd op 14 december 2022 om 22:05

Op zaterdag 21 januari, zondag 22 januari, vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari worden de Bonte Avond weer gehouden. De deelnemers leggen rond deze tijd de laatste hand aan hun act, teksten worden her en der nog wat aangepast aan de actualiteit, liedjes en dansjes worden nog een keer goed gerepeteerd en de juiste kleding wordt verzameld en gepast. Uiteraard nemen ook de zenuwen toe, want na 3 jaar weer een Bonte Avond, is het ongetwijfeld voor deelnemers weer even spannend het podium op te gaan.

Verkoop van kaarten (à € 17,50) geschiedt alleen aan personen van tenminste 18 jaar oud.
Betaling per PIN is uiteraard weer mogelijk!

Leden van de KBO hebben inmiddels de mogelijkheid gehad om via het bestuur van de KBO kaarten te bemachtigen voor de Bonte Avond op vrijdag 27 januari 2023.

Alle kaarten worden uitgegeven als E-ticket (een digitale entreekaart). Bij aankoop wordt de besteller verzocht zijn contactgegevens in te vullen (telefoonnummer en e-mailadres). Bestelde kaarten worden binnen enkele dagen na de kaartverkoop per mail verzonden.

Belangrijk:
Heb je enkele dagen na je bestelling nog geen kaarten ontvangen, check dan je spamfolder. Nog steeds niks? Laat het ons dan weten via tickets@huibuuke.nl!

De kaarten die niet op bovengenoemde dagen verkocht zijn, worden via onze Ticketshop verkocht. Kijk hiervoor op tickets.huibuuke.nl.

Meer informatie over het carnaval vindt u op de website van de Carnavalsvereniging van de huibuuke op (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

Programma Carnaval De Huibuuke klik hier