overloon nieuws

EHBO cursus

Gepubliceerd op 15 december 2022 om 20:47

Oefen alle vaardigheden die je nodig hebt om eerste hulp te kunnen verlenen, inclusief reanimeren en het gebruik van de AED.

Iedereen heeft wel eens met een ongevalletje of soms zelf een groter ongeval te maken. Met een goede EHBO-opleiding kunt u het leven redden van misschien wel een familielid, vriend, mogelijke andere volwassenen of kinderen. Kijk op www.facebook.com/people/EHBO-Overloon/ voor meer informatie over EHBO-vereniging van Overloon en de EHBO-opleiding of de herhalingslessen. De EHBO’ers van Overloon worden ook ingezet voor EHBO-hulpverlening bij diverse activiteiten, waaronder Tentfeest, Schijt aan de grens en sportevenementen. Meer informatie over evenementen en inschrijven voor de nieuwe cursus EHBO kan via secretariaatehbo.overloon@gmail.com

 

Waar: Gemeenschapshuis De Pit in Overloon (op 2 data op een andere locatie in Overloon)

 

Tijd:09:00-12:30 uur

 

Waneer: De theorie kan gestart worden vanaf medio februari (theorie moet voldoende afgesloten zijn voordat praktijk lessen gevolgd kunnen worden.)

De praktijkochtenden zijn op zaterdag. Namelijk op 18 en 25 maart en op 1, 8 en 15 april. Examen is op 22 april 2023.

 

Hoe: u volgt thuis online theorielessen. Daarna volgt

u 5 praktijklessen bij ons en vervolgens doet u

examen.

 

Kosten: €195,- incl. lesmaterialen, koffie/thee,1x examen, een erkend EHBO-diploma en lidmaatschap van onze vereniging in 2023. (Veel zorgverzekeraars vergoeden de cursus of een deel daarvan.)

Info + aanmelden voor 1 februari 2023 mail naar: secretariaatehbo.overloon@gmail.com

Kijk ook de foto’s van EHBO en brandweer oefenen bij het Schaartven klik hier

https://www.overloonnieuws.nl/foto-s/foto-s-2017/ehbo-en-brandweer-oefenen-bij-het-schaartven


«   »