ATB-toertocht

Gepubliceerd op 6 januari 2023 om 12:03

Toerklub Overloon organiseert op zondag 15 januari 2023 de spectaculaire ATB-toertocht.zij hebben afstanden van 35, 45 en 53 km. 

Dit geeft de fanatieke, en ook de beginnende ATB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen. Uiteraard zal de vaste ATB route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.

De startplaats is bij eetcafé Museumzicht aan het Museumpark 5a in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart worden tussen 8.30 en 10.00. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. NTFU- en KNWU-leden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen € 1,- korting.  Het is mogelijk om je vooraf al in te schrijven via de volgende link: https://www.fietssport.nl/inschrijven/54839  Tenslotte wordt de tocht verreden onder NTFU voorwaarden.

 

In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

TOERKLUB OVERLOON

TKO is een actieve vereniging uit Overloon voor en door enthousiaste toerfietsers en MTB-ers die er graag samen op uit trekken en ook van gezelligheid houden. Elke zondag-morgen pakken we onze fiets voor een rondje volgens het principe “samen uit, samen thuis”. Na de inspanning is er tijd voor sterke verhalen bij een bakje koffie.

OP DE WEG:

De zondagmorgen is de vaste fietsdag. Om 9.00 u wordt er vertrokken voor een rit van 65 tot 110 km. Met de zomertijd zijn er extra tochten op de donderdagavond. Alle wegtochten vertrekken vanaf het 14 oktoberplein bij de kerk. Een helm is verplicht. We hebben een volle agenda en organiseren zelf ook evenementen. Voor alle ins en outs van onze tourclub op de weg volg ‘wielrennen’.

IN HET VELD:

De MTB-ers hebben behalve hun tochten door de fraaie bossen en velden in de omgeving van Overloon ook een aantal tochten in de regio op hun programma, net als enkele uitstapjes naar de limburgse heuvels. De MTB-ers vertrekken op de zondag om 8.00/8.30 u vanaf het 14 Oktoberplein. Ook in de winter zijn we actief. Voor alle ins en outs van onze toerclub in het veld volg ‘MTB’.

Meer informatie vind je  op www.toerklub.nl  facebook.com/toerkluboverloon www.facebook.com/toerkluboverloon