Eric Verbruggen doen mee met Alpe d'HuZes Help je mee om zijn doel te halen

Gepubliceerd op 2 februari 2023 om 21:16

Ik doe na 2022 ook dit jaar mee aan Alpe d’HuZes. Met Team Big Challenge. Omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan meer kwaliteit van leven na een diagnose  kanker, wil jij mij steunen?

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 14 oktober 2019 is mijn levenslustige zus Henriëtte op 58-jarige leeftijd veel te vroeg gestorven aan kanker. Ik voelde me toen machteloos en klein.

Na een zeer indrukwekkende deelname in 2022, waarin wij samen ruim € 14.000 hebben opgehaald (waarvoor nogmaals onze dank aan jullie!), wil ik me samen met Caroline in blijven zetten voor het goede doel.

Wij doen mee met Big Challenge aan Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij samen kunnen werken aan meer kwaliteit van leven na een diagnose kanker.

Wil jij ons steunen?

Bedankt namens velen!

Eric & Caroline

HELP MIJ OM MIJN DOEL TE HALEN

Mijn streefbedrag €5.000

 

DONEER klik hier 

 

 

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.  lees meer op Bron:https://www.opgevenisgeenoptie.nl/2023---wat-is-alpe-d--huzes