overloon nieuws

Voetbaltrainer in kritieke toestand na betrokkenheid bij zware botsing met vijf auto’s, grote verslagenheid bij SSS’18

Gepubliceerd op 15 februari 2023 om 19:13

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Maarten Peters, trainer-coach van ons 2de herenelftal, op 28-jarige leeftijd is overleden. Afgelopen maandagavond raakte Maarten betrokken bij een ernstig verkeersongeval wat hem dus helaas fataal is geworden.

Op 19 december 2019 maakte wij als club bekend dat Maarten Peters voor het seizoen 2020-2021 is gecontracteerd als trainer/coach van ons ‘Twed’. Afgelopen jaren hebben we Maarten leren kennen als een rustige en betrokken trainer die met veel spelers en stafleden al snel een goede persoonlijke band heeft opgebouwd. Maarten vond het belangrijk om beslissingen in goede harmonie te nemen en stond bekend om zijn luisterend oor en het sluiten van compromissen, ook met de staf van andere elftallen.

Maarten groeide op in Oirlo en was woonachtig in Venray. Naast zijn passie voor de voetbalsport was Maarten een fanatieke tafeltennisser en supporter van PSV. In het dagelijks leven was Maarten vakdocent gymnastiek op twee basisscholen in Limburg. Zijn passie daarbij was kinderen iets willen leren met betrekking tot sport en zo een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van het kind. Lees meer op bron:https://www.sss18.nl/1/40/in-memoriam-maarten-peters/

 

Verslagenheid heerst bij voetbalvereniging SSS’18 in Overloon. De trainer/coach van een van de seniorenteams en een van de dragende krachten van de club is maandagavond zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Door Frank Hermans 15-02-23

Uit respect voor de familie kan en wil de aangeslagen clubvoorzitter Patrick Borghs nu verder niet veel persoonlijke details verstrekken. Onvermijdelijk is dat de trieste gebeurtenis de gemoederen stevig bezighoudt in het dorp Overloon.

Lees ook

 

Bekend gezicht

Dat is een hechte gemeenschap. SSS’18 telt 360 leden, er zijn 110 vrijwilligers actief. De trainer die nu zwaargewond is, is voor velen een bekend gezicht.

De voetbalinhaalwedstrijd dinsdagavond van het eerste elftal tegen Boekel Sport 1 werd dinsdagochtend na het nieuws over het ongeval direct afgelast. ,,We werden ’s ochtends gebeld. We konden niet anders dan de wedstrijd uitstellen. Lees meer op bron:https://www.ad.nl/land-van-cuijk/voetbaltrainer-in-kritieke-toestand-na-betrokkenheid-bij-zware-botsing-met-vijf-autos-grote-verslagenheid-bij-sss18~aa8f544f/

 


«   »