Actie voor Kika

Gepubliceerd op 13 maart 2023 om 21:03

Op 26 maart organiseert Bij Loes een wel hele speciale editie van het Dagretreat Vrouwenkracht.De opbrengst gaat namelijk volledig naar het goede doel Kika (Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa)) 

KusvanKiki
Wellicht kennen jullie Kiki nog van het programma ‘Over mijn lijk’. Een dappere jonge meid vol levenslust. “Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van” was haar motto.
En met deze kracht gaat ‘haar’ team #KusvanKiki in juni wederom de Giro di Kika fietsen en geven ze alles wat ze in zich hebben. De schoonbroer van Loes fietst ook dit jaar weer mee.

Ik doe het ze niet na!! Maar ik wil Barry en het team wel ondersteunen, dus doe ik 'what I do best': events organiseren over vrouwelijke energie en vrouwenkracht.

Dagretreat Vrouwenkracht

Je geeft en ontvangt tegelijkertijd door er deze dag bij te zijn.
En dat is precies vrouwelijke energie in haar kracht, wanneer geven en nemen in balans is. Dat valt echter in het dagelijks leven niet altijd mee, is geven vaak gemakkelijker, waardoor het soms als hard werken kan voelen.

Ik nodig je uit om nieuwsgierig te komen onderzoeken waar jij nog meer vrouwelijke energie kan gebruiken, waar je er al mee verbonden bent en hoe het je leven zachter zou maken, wanneer je nog meer en bewuster ontvangt en verbindt.

Wat je kunt verwachten:
Meditatie, ademwerk, energetisch werk, journalen, visualisatie, stilte
Je vertraagt, verstilt en verbind je met je vrouwelijke energie, zodat het leven zachter en krachtiger wordt.

En hoe tof, want de locatie waar het dagretreat plaatsvindt, ’t Helder in Overloon, heeft de eerste donatie al gedaan, waardoor er nog meer opbrengst zal zijn voor Kika!!

Informatie
Zondag 26 maart
9:30 tot 16:00
’t Helder, Overloon
€ 75,00

Meer informatie kun je vinden via https://bij-loes.nl/dagretreat-vrouwenkracht/

Ik zie je heel graag op 26 maart!

Loes