overloon nieuws

Kindervakantieweek

Gepubliceerd op 24 maart 2023 om 15:31

In de eerste week van de zomervakantie (18 – 19 – 20 juli)is er weer een kindervakantieweek! Voor alle kinderen uit groep 3 t/m 8 die in Overloon wonen en/of naar school gaan, zijn er weer drie fantastische dagen met een boordevol programma.

Kindervakantieweek in het kort

 Wat is het?

Kindervakantieweek wordt georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers. Het programma duurt drie dagen en bestaat onder andere uit hutten bouwen, knutselen, spellen doen, sportactiviteiten en nog véél meer. Kortom, voor iedereen zitten er leuke onderdelen in!

 

Is het leuk?

Jazeker! Als je nog niet eerder meegedaan hebt, vraag het aan iemand die wel al vaker meegedaan heeft. Twijfel dus niet en doe mee!

 

Voor wie is het?

Alle kinderen die op 1 juni 2023 in groep 3 t/m 8 zitten én in Overloon wonen of hier naar school gaan kunnen zich inschrijven.

Voor alle kinderen die nog niet naar school gaan of in groep 1 of 2 zitten, is er op donderdagochtend weer een leuk programma. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven.

 

Wanneer is het?

Kindervakantieweek vindt elk jaar plaats op dinsdag, woensdag en donderdag in de eerste week van de zomervakantie. Dit jaar is dat op 18, 19 en 20 juli.

 

Waar is het?

De thuisbasis is het gildeterrein aan de Stevensbeekseweg.

 

Hoeveel kinderen doen er mee?

Afgelopen jaren hebben er ieder jaar tussen de 130 en 160 kinderen meegedaan.

 

Wat zijn de kosten?

De inschrijfkosten bedragen 22,50 per deelnemend kind.

 

Hoe kan ik me opgeven?

Om de voorbereidingen goed te laten verlopen, is de inschrijfperiode net als voorgaande jaren rond de meivakantie. Vanaf half april is inschrijven mogelijk via de website van SJIL (sjiloverloon.nl/kindervakantieweek).

Inschrijven kan t/m 10 mei, later inschrijven is niet mogelijk.

Ouders van kinderen die zich ingeschreven hebben, zorgen minimaal voor een dagdeel hulp. Beschikbaarheid voor deze hulp kan bij inschrijving aangegeven worden.

 

Het is nadrukkelijk de bedoeling om zoveel mogelijk kinderen in de gelegenheid te stellen om mee te doen, maar in verband met bestellingen, indelen van groepjes, activiteitenschema’s etc. moeten we echt een uiterste inschrijfdatum vaststellen. Schrijf je dus op tijd in!

 

Houd onze facebookpagina en de berichten op Overloon nieuws of  Ons Eigen Erf” en en via de Parro app van school in de gaten voor meer info.

Hopelijk hebben jullie er weer net zoveel zin in als wij en zien we jullie bij de kindervakantieweek!

 

Foto’s Kindervakantieweek Kindervakantieweek 2022 klik hier

Meer informatie en foto's op de website van de sjiloverloon op https://www.sjiloverloon.nl/ of op facebook.com/KindervakantieweekOverloon https://www.facebook.com/KindervakantieweekOverloon/ 


«   »