Golfbaan Overloon Tweede plaats Top-10 Beste 9 holes golfclubs

Gepubliceerd op 29 maart 2023 om 20:33

Golfbaan Overloon is Trots op tweede plaats in de top-10 van de Beste 9-holes golfclubs (overall) van Nederland in 2023, categorie van de Golfer’s Choice Rankings op Leading Courses!!!

De Golfers' Choice Rankings geven een overzicht van de Beste Golfbanen in Europa en daarbuiten. De ranglijsten worden bepaald op basis van beoordelingen van de Leading Courses community, waardoor het de meest transparante ranglijsten voor golfbanen in de golfwereld zijn. De Golfers' Choice Rankings gaan niet alleen over Golfbanen, maar ook over de Beste Golfclubs in het algemeen, over Onderhoud, Prijs-Kwaliteitverhouding, Gastvrijheid en Faciliteiten. Onderstaand de ranglijsten voor 2023. Als er niet genoeg beoordelingen zijn in een bepaald land, is er geen ranglijst voor dat land.

Altijd op zomergreens!

De baan is geopend voor iedereen met minimaal handicap 54. Golfbaan Overloon is gelegen in het toeristische Overloon. Op de grens van Brabant en Limburg. De golfbaan ligt bij het kleinschalige, luxe vakantiepark “Bosrijk De Kuluut”.

De golfbaan heeft mooie uitdagende elementen met verschillende hoogtes. Er zijn vijvers met unieke rotspartijen en zelfs een waterval. Zowel de beginnende, als ook de gevorderde golfer zal hier met veel plezier een balletje kunnen slaan.

Er zijn 3 par 4 holes en 6 par 3 holes

Meer op bron:https://www.leadingcourses.com/nl/clubs/europa+nederland+noord-brabant/golfbaan-overloon

 

Bekijk hier de ranglijst op bron 

 

Meer over golfbaan Overloon op https://www.golfbaanoverloon.nl/