De Lónse 4-Daagse 2023

Gepubliceerd op 2 april 2023 om 11:41

De 2de editie van de Lónse 4-daagse, die dit jaar op 13, 14, 15 en 16 juni 2023 plaats Ze zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan dit prachtige evenement.

13, 14, 15 en 16 juni 2023 kun jij samen met je klasgenootjes en vrienden weer 4 avonden wandelen en plezier maken. Jaarlijks vindt de Lónse 4-daagse plaats. Kinderen tot en met groep 8 kunnen leuke routes van 5 km lopen in en rond ons mooie Overloon. Bij het voltooien van de 4-daagse ontvangt ieder kind een mooie medaille!

Ouders mogen als begeleiding gezellig meelopen. Bij kinderen tot en met groep 4 is eigen begeleiding verplicht.

Contact werkgroep
lonse4daagse@sjiloverloon.nl

*Bij SJIL willen we dat alle kinderen mee kunnen doen. Ook wanneer je wat minder geld hebt te besteden. Daarom werken wij samen met Stichting Leergeld Land van Cuijk. Deze stichting biedt kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar de financiële mogelijkheden om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Meer info? Kijk dan op de website www.leergeldlandvancuijk.nl

Vind, komt steeds dichterbij. Ook de voorbereidingen zijn alweer in volle gang.De inschrijfperiode voor de Lónse 4-daagse vind plaats van 17 april tot en met 10 mei.Inschrijven kan tijdens deze periode op de website van Sjil, www.sjiloverloon.nl.

Om dit evenement zo goed mogelijk te laten verlopen zijn wij ook dit jaar op zoek naar meerdere vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan dit prachtige evenement. Bijvoorbeeld als verkeersregelaar zodat we de veiligheid van onze veelal jonge wandelaars kunnen waarborgen, maar denk ook aan mensen die ondersteunen bij start/ finish, helpen op een rustpunt of “de veegmachines” (vrijwilligers die achteraan lopen om de laatste wandelaars aan te moedigen en zorgen dat de finish gehaald wordt).

Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand die graag mee wil meehelpen, meld je dan aan via lonse4daagse@sjiloverloon.nl.Kun je niet alle avonden? Geen probleem, alle hulp is welkom!

Meer informatie op de website van de sjil overloon https://www.sjiloverloon.nl/

Facebook www.facebook.com/people/L%C3%B3nse-4-daags

dag1 van de De Lónse 4-Daagse 2023 met dank aan Geert Arts voor de foto's 

Dag 2 van de De Lónse 4-Daagse 2023 met dank aan Geert Arts voor de foto's 

Dag 3 van de De Lónse 4-Daagse 2023 met dank aan Geert Arts voor de foto's 

Filmpje Geert Arts