overloon nieuws

Vrijwilligers gezocht voor de Lónse 4-daagse!

Gepubliceerd op 2 april 2023 om 11:41

De 2de editie van de Lónse 4-daagse, die dit jaar op 13, 14, 15 en 16 juni 2023 plaats Ze zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan dit prachtige evenement.

Vind, komt steeds dichterbij. Ook de voorbereidingen zijn alweer in volle gang.De inschrijfperiode voor de Lónse 4-daagse vind plaats van 17 april tot en met 10 mei.Inschrijven kan tijdens deze periode op de website van Sjil, www.sjiloverloon.nl.

Om dit evenement zo goed mogelijk te laten verlopen zijn wij ook dit jaar op zoek naar meerdere vrijwilligers die een steentje willen bijdragen aan dit prachtige evenement. Bijvoorbeeld als verkeersregelaar zodat we de veiligheid van onze veelal jonge wandelaars kunnen waarborgen, maar denk ook aan mensen die ondersteunen bij start/ finish, helpen op een rustpunt of “de veegmachines” (vrijwilligers die achteraan lopen om de laatste wandelaars aan te moedigen en zorgen dat de finish gehaald wordt).

Ben jij geïnteresseerd of ken je iemand die graag mee wil meehelpen, meld je dan aan via lonse4daagse@sjiloverloon.nl.Kun je niet alle avonden? Geen probleem, alle hulp is welkom!

Meer informatie op de website van de sjil overloon https://www.sjiloverloon.nl/

Facebook www.facebook.com/people/L%C3%B3nse-4-daagse

 

Foto’s De Lónse 4-Daagse 2022 klik hier

Filmpje Geert


«   »