Bijenhotelkopen.nl wint Drijfveren Award

Gepubliceerd op 13 april 2023 om 19:54

Lodewijk Hoekstra, bekend als tuinexpert en presentator van onder andere het televisieprogramma “Eigen Huis & Tuin”, heeft de Drijfveren Award overhandigd aan Bijenhotelkopen.nl. Deze award wordt toegekend door NL Greenlabel aan partners die zich op bijzondere wijze inspannen voor een groene en duurzame leefomgeving.

Drijfveren Award
De Drijfveren award is een award die wordt toegekend aan een NL Greenlabel partner die zich op bijzondere wijze inspant voor een groene en duurzame leefomgeving. Deze persoon zet zich op alle mogelijke manieren in om aandacht te vragen waar hij/zij of de organisatie voor staat. De drijfveren van deze persoon manifesteren zich dus op alle mogelijke fronten.

 

De jury van de Drijfveren Award is lovend over de inspanningen van Bijenhotelkopen.nl. “Wat Bianca Pouw en haar team doen, is indrukwekkend. Ze pakken een aantal grote uitdagingen aan; werken aan de biodiversiteit en de werkgelegenheid van BIJ-zondere mensen oppakken. Deze combinatie én een gezond businessmodel hebben, verdient de award”, aldus de jury.

De overhandiging van de Drijfveren Award vond plaats op 6 april 2023, tijdens een feestelijk event in Utrecht. Lodewijk Hoekstra, tevens medeoprichter van NL Greenlabel, reikte de award uit. Bianca Pouw van Bijenhotelkopen.nl was zeer vereerd met deze bijzondere erkenning en bedankte de jury en Lodewijk Hoekstra.

Bijenhotelkopen.nl is een sociale onderneming die zich inzet voor de ondersteuning van de groene leefomgeving. Lees Meer op Bron:https://bijenhotelkopen.nl/bijenhotelkopen-nl-wint-drijfveren-award/

drijfveren_award