overloon nieuws

topopbrengst verjaardagsactie

Gepubliceerd op 5 mei 2023 om 11:06

Het gaat goed met Verjaardagenactie Overloon! In 2022 hebben we een topopbrengst gehad, namelijk €5.992. De Overloonse jarigen hebben meer dan ooit bijgedragen.

Ontzettend bedankt namens de Overloonse jeugd! Ook bedanken we degenen die op de Verjaardagenactie hebben gestemd met Rabo ClubSupport en degenen die hebben meegedaan aan de statiegeldactie van PLUS Verbeeten. Deze twee acties brachten €481 in ons laadje. Hiermee kunnen we weer een heleboel mooie activiteiten mede mogelijk maken en financieel laagdrempelig houden voor de jeugd in Overloon. Het bedrag dat we uitkeren is het hoogste bedrag ooit: € 5.600.

Collectanten Ook onze 32 collectanten danken wij weer voor hun inzet! Zonder deze vrijwilligers was het allemaal niet mogelijk. In april vond onze jaarvergadering weer plaats, waarbij de collectanten de bedragen vaststellen waarmee we de Overloonse jeugdactiviteiten steunen. Het was fijn om weer gezellig bij elkaar te zijn, en om van Scouting Overloon te horen wat ze allemaal organiseren voor de Overloonse jeugd.

Donaties 2023Dit jaar steunen we de volgende verenigingen en stichtingen met een bijdrage van de verjaardagenactie:

De Lonse Kermis € 500

Halloween € 300

Jeugdcarnaval "De Huibuuke" € 500

Jeugdvoetbalkamp SSS’18 € 300

Kindervakantieweek Overloon € 500

Lónse 4-daagse € 500

Oranjecomité € 500

SJIL. € 750

Scouting Overloon € 1.000

Sinterklaas Intocht Overloon € 500

Speeltuin Gewoon Buiten Overloon € 250

Deelnemen Wil je ook deelnemen aan de verjaardagenactie? Mail naar verjaardagenactie@gmail.com of vul het formulier in op onze website www.verjaardagenactieoverloon.nl. www.facebook.com/verjaardagenactie Ook reacties en vragen zijn natuurlijk altijd van harte welkom!

Bron:https://www.facebook.com/verjaardagenactie


«   »