Zorgcentrum Hof van Loon is op zoek naar verschillende vrijwilligers

Gepubliceerd op 25 mei 2023 om 20:26

Binnen Pantein Hof van Loon zijn dagelijks enthousiaste vrijwilligers actief rondom het welzijn en activiteiten voor onze bewoners.

Het zit hem vooral in de kleine dingen met als doel, die fijne dag!

Wie kan en wil de zorg van onze ouderen ondersteunen op verschillende vlakken? Denk dan aan voorlezen, koffie zetten, samen koken, eten, spellen doen, halen/brengen naar de kerkdienst etc.

Reageren en/of delen doe je via bron: https://bit.ly/43johoF

Knus, betrokken en verbonden met Overloon

 

Hof van Loon ligt vlakbij de kerk en het gemeenschapshuis in het centrum van Overloon. De bewoners genieten van de levendige dorpskern waar vooral in de zomer veel dagjesmensen komen. De band met het dorp is sterk. 

 

Respect voor eigenheid 

In Pantein Hof van Loon zijn 3 woongroepen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag en 2 woongroepen voor mensen met dementie. Binnen deze woongroepen beschikt iedere bewoner over een eigen appartement. Daarnaast is er per woongroep een gezamenlijke huiskamer, waar men samen eet en activiteiten plaatsvinden. Iedere woongroep beschikt over een eigen terras of balkon dat uitkijkt op de sfeervolle tuin. In totaal wonen er 33 mensen in Hof van Loon. De appartementen zijn geschikt om door echtparen te worden bewoond.

Ligging

Hof van Loon ligt in het centrum van Overloon, winkels en restaurants zijn dus op loopafstand. Vlakbij het zorgcentrum is een museumpark om te wandelen en ten zuiden van het dorp ligt een bos- en stuifzandgebied. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Vierlingsbeek op nog geen 5 km. Er is parkeergelegenheid rondom het zorgcentrum. 

Voor wie?

In zorgcentrum Hof van Loon wonen zowel mensen die lichamelijke zorg nodig hebben als mensen met dementie. De zorg, behandeling en begeleiding in zorgcentrum Hof van Loon is met name gericht op mensen met een indicatie vanaf zorgprofiel Verpleging en Verzorging 5 van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).
Heeft u een zorgprofiel Verpleging en Verzorging 4, dan bekijken we graag samen met u met welke zorg, behandeling en begeleiding u het beste tot uw recht komt.

Lees Meer op bron:https://www.thuiszorgpantein.nl/zorgcentra/hofvanloon/3/