Jubileumfeest Toerklub Overloon (TKO)

Gepubliceerd op 30 mei 2023 om 18:57

Er werd op zaterdagavond 27 mei 2023 door de leden van de Toer Klub Overloon niet gefietst. In de feestzaal van partycentrum Bos, die speciaal was ingericht met drie klassieke renfietsen en de TKO-kleding van de afgelopen 50 jaar, is het 50-jarig bestaan van de TKO gevierd.

De meeste leden, al dan niet met partners, waren aanwezig om deze mijlpaal te vieren. De voorzitter memoreerde in zijn openingstoespraak het ontstaan van de TKO en schetste de activiteiten van de TKO in een vogelvlucht. Tot op de dag van vandaag is de TKO een zeer actieve groep van wegrenners en mountainbikers die elke zondag de ‘weg’ op gaan.
Ook de regionaal georganiseerde activiteiten en de buitenlandtrips zijn onderdeel van het jaarprogramma.
Twee leden van het eerste uur waren aanwezig. Theo van den Berg en Gijs Keizers werden in de bloemen gezet en hulde gebracht omdat zij al de 50 jaren lid zijn gebleven van de TKO.

jubilarissentoerklub27-05-2023--2.jpg

Vanwege zijn al jarenlange inzet voor de TKO is de jaarlijkse Jan Arts Bokaal uitgereikt aan Jan Pennings.

jubilarissentoerklub27-05-2023--6.jpg
Na het officiële gedeelte werd er gezellig bijgepraat en gefeest. Een ware karaoke waarbij de leden hun zangkunsten konden presenteren vormde een groots sluitstuk van dit 50-jarig jubileum feest.

Meer informatie en foto's vindt u op de website van Toerklub Overloon www.toerklub.nl   www.facebook.com/toerkluboverloon