Liedjesavond 2024

Gepubliceerd op 4 juni 2023 om 14:05

Tijd voor een 45 jaar oude traditie in een nieuw jasjes! De alom bekende liedjesmiddag wordt in 2024 ‘Liedjesavond’. Op zaterdag 6 januari 2024 zal er in een – hopelijk – bomvolle Kultuurbunker weer gestreden worden om de ‘Tôntje de Snéjer Bokaal’ en de titel ‘Huikraker 2024’. Én de nieuwe jeugdcarnaval komt die avond uit. Daar wil je bij zijn.

Het is natuurlijk leuk om daar in het publiek te staan en mee te stemmen, maar is het niet nóg leuker als je zelf meedoet! Zie jij jezelf ook schitteren op het podium in de Pit tijdens de eerste vernieuwde Liedjesavond? Begeleid door een live orkest en de zaal op z’n kop? Om dat waar te maken is het nu tijd voor de eerste voorbereidingen!

 

Met de nieuwe avondopzet gaan we voor een spectaculaire Liedjesavond waarvoor we op zoek zijn naar enthousiaste zangers of zangeressen. Natuurlijk mag je met een groepje meedoen, maar we zouden het ook heel leuk vinden om duo’s en solisten op ons podium te mogen verwelkomen. Natuurlijk hoef je het niet alleen te doen. We helpen je graag met het uitzoeken van het liedje en het verdere traject.

 

Grijp je kans, geef je nu op, dit kan tot 1 juli a.s. Aarzel niet te lang want we hanteren wel een maximaal aantal deelnemers. Lijkt het je wat of wil je meer informatie app dan met Pascal (06-23197074).

Commissie Liedjesavond

Carnavalsvereniging van de huibuuke op (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/