Politie is op zoek naar een vermist persoon omgeving van Overloon

Gepubliceerd op 9 juni 2023 om 22:46

De vermiste man is terecht! Een alerte fietsster zag de man vanmorgen lopen Op de Hoek Kuluutsheuvel & Heikantweg en belde de politie. De politie is direct ter plaatse gegaan en heeft de vermiste man aangetroffen. Hij maakt het naar omstandigheden goed, laat de politie weten.de de vermiste man is gecheckt door de ambulance.

Het is altijd goed om te zien dat mensen elkaar helpen in tijden van nood. De alerte fietsster heeft op een belangrijke manier bijgedragen aan het vinden van de vermiste man. Het is daarom altijd goed om alert te zijn en te blijven letten op onze medemens. Op deze manier kunnen we elkaar helpen wanneer dat nodig is en zorgen we er samen voor dat onze gemeenschap veilig blijft. De politie en andere betrokkenen bedanken iedereen die heeft geholpen bij het zoeken vermiste persoon 

 

Vermiste 52-jarige man

De politie is op zoek naar een vermiste persoon in de omgeving van Overloon. Het gaat om een man Het gaat om een 52-jarige man die zorg nodig heeft Hij is vrijdagochtend 9 juni op zijn fiets vertrokken en sindsdien niet meer gezien. De politie heeft direct na de melding een zoekactie op touw gezet.

De vermiste man droeg een blauw shirt, korte broek, hoge zwarte sokken en zwarte schoenen.

 

Hij draagt een bril, is kalend en heeft kort haar aan de zijkant en bovenkant van zijn hoofd. De fiets is inmiddels aangetroffen nabij de Groeningsedijk in Overloon.

 

Er wordt gevreesd voor de gezondheid van de vermiste man, omdat hij medicatie nodig heeft. De politie roept daarom mensen op om uit te kijken naar de man en contact op te nemen met de politie als hij wordt gezien.

 

Er wordt gezocht in de omgeving van Overloon en er zijn onder meer Naast de inzet van het Veteranen Search Team Burgernet en de reddingshonden, politiehelikopter, ingezet om de man op te sporen. Op socialmedia-aandacht gevraagd voor de vermissing.

 

De politie maakt zich zorgen over de situatie. Als u de vermiste man ziet of informatie heeft over zijn verblijfplaats, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie.via 0900-8844 of bij spoed 112 Registratienummer: 2023124786