overloon nieuws

Overloon rouwt om 17-jarige dorpsgenoot die omkomt bij noodlottig ongeval

Gepubliceerd op 13 juni 2023 om 19:31

Overloon Een groep jongeren is dinsdagmiddag samengekomen op de plek waar een dag eerder een 17-jarige jongen omkwam als gevolg van een eenzijdig ongeluk.

Bij elkaar zoeken ze troost voor het tragische verlies van hun leeftijdsgenoot. Op de plek zijn door tientallen mensen ook bloemen, kaartjes en knuffels neergelegd, ter nagedachtenis aan de jonge Overloner. Ook de kleuren van voetbalvereniging SSS’18, de club waar het slachtoffer fanatiek voor speelde, waken in rouw over het bewuste stukje berm langs de Molenveldseweg bij Overloon. Lees meer op bron:https://www.kliknieuwsdemaasdriehoek.nl/nieuws/algemeen/209808/overloon-rouwt-om-17-jarige-dorpsgenoot-die-omkomt-bij-eenzij

Thomas zijn vrolijkheid zal voor altijd worden gemist!!

 

Onze allemansvriend, harde werker en onze vrolijkheid zelve is niet meer. Of voor zijn vrienden: Chicken, Hiele of Tho. Bij iedereen geliefd, deed geen vlieg kwaad en met iedereen het beste voor.

Voor een wedstrijd of training was Thomas altijd aan het werk, tot het laatste moment. Thomas zat namelijk het liefst op de tractor of de kranen van zijn vader, waarbij zijn grootste droom was om ooit het bedrijf over te nemen. Als Thomas dan slenterend op zijn bruine werklaarzen en met een grote koelbox op het Sportpark aan kwam, altijd een vrolijke begroeting naar zijn teammaten. Zijn trainers zette Thomas graag in het veld. Als eerste vanwege zijn inzet als voetballer en als tweede omdat Thomas op de bank voor veel te veel gezelligheid zorgde. Als het iets te gezellig werd mocht Thomas van zijn trainers vervroegd beginnen aan een véél te lange warming-up.

Thomas stond het liefst in de voorhoede, maar is volgens zijn teamgenoten net zo goed als verdediger. Dit had wel als voordeel dat hij dan meer meters naar voren kon maken. Nooit rechtstreeks naar de goal, maar altijd op weg naar de cornervlag.
Thomas verloor niet graag. Als een actie niet lukte, belandde hij vaak op de grond en uitte hij zijn frustratie door een slag op het gras met zijn hand. Daarna snel weer opstaan en het opnieuw proberen. Van ophouden wist Thomas niet. Alleen de kramp in zijn kuiten kon Thomas stoppen.

Mede door Thomas zijn gezelligheid en ietwat mindere toepkwaliteiten was hij een graag geziene gast in de kantine. Niet alleen voor de eerste uurtjes, maar samen met zijn voetbalmaten door tot het einde. De muziekkeuze maakte Thomas niet uit, hij zorgde zelf wel voor de gezellige sfeer


«   »